Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Herinnering Nationale tocht aangepast roeien zondag 2 juni op Rijnland

Geplaatst op 24-04-2019  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Nico van Ravesteyn

2019-03-04-inschrijven-nar-2019De inschrijvingstermijn is verlengd tot en met uiterlijk 10 mei. Verenigingen kunnen hun ploeg(en) nu nog inschrijven via deze website. De kosten voor deelname zijn €12,50 per deelnemer.  De lunch en wat drankjes zijn hierbij inbegrepen. Alle deelnemers krijgen een leuke herinnering.

Tochten
Roeivereniging Rijnland  nodigt meer en minder ervaren roeiers met een beperking uit voor twee tochten naar keuze, een korte van circa 6 km over het Vlietlandmeer en een langere van circa 12 km, die wat avontuurlijker is, door een mooi poldergebied langs een paar smalle en lage bruggen. Meer informatie krijgen de deelnemers op de dag zelf. Voor vermoeide roeiers vaart 's middags een rondvaartboot, die helaas niet voor rolstoelen toegankelijk is.

Faciliteiten
Het verenigingsgebouw is goed toegankelijk voor mensen met een beperking. In het gebouw en op het terrein zijn invalidentoiletten. Op het vlot zijn goede instapfaciliteiten zoals een tillift en twee instaphekjes aanwezig. Vlak bij de vereniging is een groot parkeerterrein, waar je een botenwagen kunt neerzetten. Rijnland heeft geen boten meer te leen. 

Locatie
Roeivereniging Rijnland ligt op recreatiegebied Vlietland  ten Zuiden van Leiden aan de A 4 ( afrit 7), kijk goed op de Rijnlandsite onder Contact, hoe u er kunt komen. Gekozen is voor een zondag, omdat op de Vliet waaraan Rijnland ligt, tijdens werkdagen veel beroepsvaart is. Gelet op mogelijk drukke recreatievaart en smalle watertjes op de lange tocht, vragen we met ervaren stuurlieden te komen die de belangrijkste vaarregels kennen.

Tijdschema
Wij verwachten de deelnemers op zondag 2 juni vanaf 9-10 uur. Na een ontvangst met koffie en taart gaan we rond 11 uur het water op. De roeiers van de korte tocht lunchen op Rijnland, de anderen onderweg op een wisselplek. Van 15-15.30 uur komt iedereen terug en is er nog een afscheidsborrel.

Vragen
Heeft u nog vragen? Mailt u mij dan gerust via neieortsapegnaa.[antispam].@rvrijnland.nl.

We zien uit naar uw komst,


Nico van Ravesteyn

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024