Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Afspraken over bootgebruik

Geplaatst op 09-01-2022  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Willeke van der Weide

2021-01-09-hou-rekening-met-elkaar-afspraken-over-bootgebruikIn verband met de huidige coronamaatregelen en de winterperiode (het wordt pas laat licht) hebben we deze week als bestuur de druk op de beschikbare boten en het gebruik van instructeurs- en wedstrijdaccounts besproken.

Allereerst: we willen allemaal graag roeien, en dat betekent dat we voor een optimaal gebruik van de vloot zo nu en dan wat water in de wijn moeten doen. Daarnaast hebben sommige leden een wedstrijd- of instructeursaccount waarmee boten voortijdig (tot 1 week vooruit) afgeschreven kunnen worden. Dat geeft weleens scheve ogen, en daarom willen we de regels voor het gebruik hiervan nog eens onder de aandacht brengen.

Wat zijn de afspraken?

  • Schrijf een boot af voor maximaal anderhalf uur. En doe dat op drukke ochtenden voor de ‘geliefde’ boten in twee blokken, direct aansluitend aan het ochtendlicht. Dat betekent nu nog: van 8.45 - 10.15 en van 10.15 - 11.45. Over 1 of 2 weken zal dat een kwartier eerder zijn. Dus niet om bijvoorbeeld 9.30, dan blokkeer je mogelijkheden voor andere ploegen om op een redelijk tijdstip dezelfde boot af te schrijven;
  • Gebruik een instructeursaccount alleen ten behoeve van het geven van instructie. Dus niet als stuurman of roeier voor eigen gebruik.
  • Gebruik een wedstrijdaccount alleen op de momenten waarop je met een coach traint, of met je trainingsgroep hebt afgesproken.
  • Instructeurs- en wedstrijdaccounts zijn persoonlijk! Het is niet toegestaan om iemand anders account te gebruiken.
  • Maak afspraken met de andere gebruikers van dezelfde boten! We streven ernaar dat middels overleg met elkaar iedereen naar tevredenheid over voldoende materiaal kan beschikken.
  • En een tip: denk na over je roeimoment. Is het mogelijk om dit op een rustig moment te doen?
    We hopen uiteraard op snelle versoepeling van de maatregelen, zodat we weer met de vieren en achten uit kunnen! Laten we genieten van wat nu al kan, met aandacht voor elkaars belangen.


Willeke van der Weide

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Willem Handels Willem Handels
10 jan 2022 20:10

Dank Willeke! Een heldere richtlijn.

 
 
 
 
 
 
Was deze informatie nuttig?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024