Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

In memoriam, Nelly Baaijen-Velders, 20 augustus 2021

Geplaatst op 21-08-2021  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Rita Reimer

2021-08-21-in-memoriam-nelly-baaijen-veldersDoor het roeien van haar zoon als student in Groningen is Nelly op het idee gekomen ook te gaan roeien. Zo werd zij in 2002 lid van RV Rijnland.
Na de instructieperiode pakte zij het grondig aan: zij roeide drie keer in de week in ploegverband, op maandag, woensdag en vrijdag. 

De woensdagmiddagploeg is een gezelligheidsploeg die het wekelijkse roeien op en om de Vliet een paar keer per jaar uitbreidt tot een toertocht. Daarnaast organiseren de ploegleden picknicks en etentjes. Nelly deed hieraan volop mee en genoot ervan.
Nelly was een zeer plezierige roeivriendin, altijd opgewekt en met een optimistische kijk op het leven. Wij genoten van haar reisverhalen. Nelly was niet alleen een consumerend lid van Rijnland maar zette zich ook voor de vereniging in. Tweewekelijks vervulde zij roeibeurten als roeimaat  bij de CARR. Zij  toonde zich hierin zeer betrokken en geïnteresseerd in de mensen met wie zij roeide. Verder draaide zij mee in de bardiensten. 

Nelly moest haar roeien staken toen vorig jaar de diagnose ALS bij haar werd gesteld. De wijze waarop zij de toenemende beperkingen die deze ziekte met zich brengt, heeft ondergaan heeft op ons een diepe indruk gemaakt. Omringd door de liefdevolle verzorging van haar echtgenoot doorstond zij haar ziekte tot het niet meer ging.
Wij zullen ons haar met warmte blijven herinneren.

Namens de woensdagmiddagploeg,
Rita Reimer

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024