Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Incidentmelding: Jetski's

Geplaatst op 26-02-2023  -  Categorie: Bestuursbericht  -  Auteur: Christa van der Aa

veiligheid-jetskiDe eerste jetski’s zijn inmiddels alweer op het water. Ze varen met hoge snelheid over de Vliet en de plas. Fijn dat het gemeld is via onze nieuwe incidenten melding! We hebben de melding doorgezet naar de provincie en kregen de volgende ochtend al een telefoontje. Onze meldingen worden dus serieus genomen. Mocht het lukken om een foto te maken van dit soort snelheidsduivels, dan graag. Dan kan de politie nog beter zijn werk doen en zorgen voor veiligheid op het water.

We hebben eerder al aangegeven dat incidenten melden belangrijk is om met de provincie en de omliggende roeiverenigingen actie te kunnen ondernemen. Maar ook incidenten waar wij zelf van kunnen leren, acties op kunnen nemen of aandacht voor kunnen vragen zijn belangrijk.

Een ongelukje zit immers in een klein hoekje. Soms levert dat schade aan een boot op, maar de fysieke schade of de schrik is eigenlijk nog belangrijker om daar aandacht voor te hebben. Meld daarom via het formulier op de site: www.rvrijnland.nl/incidentmelding

Een incident kan door een misser van de roeier zelf veroorzaakt worden, van de stuurman/vrouw, van de coach/instructeur of door mede watersporters. Dit kunnen roeiers zijn maar ook pleziervaart of zelfs beroepsvaart. Een incident is een voorval met materiële en/of persoonlijke schade dan wel met een verhoogde kans daarop (een bijna-ongeluk).

De incidentmelding komt terecht bij de commissaris Opleiding en Veiligheid (Christa van der Aa), met een kopie naar je eigen email. Tevens is de verslaglegging een onderbouwing voor onze verzekering indien daar een beroep op gedaan moet worden. Het bestuur meldt het voorval, indien nodig, bij de KNRB en de provincie Zuid-Holland. Je melding wordt geanonimiseerd op naam van de vereniging doorgezonden zodat je privacy gewaarborgd blijft.

Vergeet niet de materiële schade te melden in My-fleet. 

Om het formulier in te vullen, moet je ingelogd zijn.

 

Christa van der Aa,
commissaris opleiden en veiligheid

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024