Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Indoortrainingen gaan weer van start!

Geplaatst op 18-09-2022  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Willeke van der Weide

gebouw-en-terrein-ergometer-ruimte-1De indoortrainingen komen er alweer aan! Er zijn bij Rijnland verschillende groepen die aan indoortraining doen, met hun eigen groep. Hans Kerkers (dubbelachten; ergometertrainingen) en de Pinewoodies (circuittraining op woensdag) zijn daar twee voorbeelden van. Dit zijn ‘besloten’ trainingen, maar vraag gerust of je aan kunt haken als er plaats is. 

Naast deze training hebben we Ad Dubbeldam die bij Rijnland betaalde (en door de vereniging deels gesubsidieerde) trainingen verzorgt. Deze trainingen starten al in de week van 19 september!

Dus laat snel, vòòr 20 september, weten als je daaraan mee wilt doen, door in te schrijven via de activiteitenlijst van deze website.

Vorig jaar is de training van Ad voor ‘beginnende’ roeiers op de donderdag voor het eerst gegeven, en dat was een groot succes. Dat willen daarom dit jaar continueren. Concreet gaat het om het volgende aanbod:

De donderdagavondtraining bestaat uit een combinatie van ergometertraining en oefeningen. Op de maandagavond worden allerlei oefeningen gegeven in de loods. De training is vanaf 19 september tot 23 december (14 weken) en van 2 januari tot 17 maart (11 weken).

Er is een gering bedrag aan deelname verbonden: 75 euro voor de maandagavondtraining en 60 euro voor de donderdagavondtraining. Betaling van het bedrag is in één keer via Ideal bij inschrijving.

 

Willeke van der Weide

 

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Boujou Nix Boujou Nix
12 sep 2022 18:20

jammer dat de maandagavondtraining voor wedstrijdroeiers dit jaar niet op de dinsdag is. zo wisselde dat in het verleden wel af.

 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024