?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 
 
 

Inschrijving voor wedstrijden via activiteiten op de Rijnlandsite

Geplaatst op 15-04-2018  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: Willeke van der Weide en Kees de Bruijn

Het inschrijven voor de wedstrijden via Activiteiten op de Rijnlandsite gaat steeds beter. Wel valt op dat relatief veel verzoeken tot inschrijving bij de wedstrijdadministratie binnenkomen ná sluiting van de inschrijftermijn op de Rijnland site. Dit betekent extra werk achter de schermen. Ook in geval van eventuele terugtrekking van ploegen voor een wedstrijd betekent dat weer extra werk.
Daarom hebben we vanaf heden - te beginnen met de Spaarne LenteRace - de inschrijftermijn op de site verlengd tot vlak voor de officiële (KNRB) afsluiting van de inschrijving.

  • Dit betekent dat inschrijvingsverzoeken na sluiting op de site niet meer worden gehonoreerd. 
  • Wacht niet tot het laatste moment met inschrijven en zorg dat de inschrijvingen volledig zijn, incl. stuurman/vrouw indien van toepassing, en gewenste boot. 
  • Check ook vroegtijdig of alle deelnemers (incl stuurman/vrouw!) in bezit zijn van een wedstrijdcontract/schone sportverklaring. Als je daaraan twijfelt: stuur een mail naar 12compete.rvr@gmail.com.
  • Bij de details staat vermeld wat de kosten zijn. Maak dit direct over, ook dat scheelt de wedstrijdadministratie veel werk!
  • Terugtrekken van een inschrijving voor een wedstrijd doe je ook zelf door op de site naar je eigen account en dan activiteiten te gaan. Met aanklikken van het rode kruisje en bevestigen verwijder je je inschrijving. Dit kan tot de sluitingsdatum op de site.

Veel dank alvast voor ieders medewerking!

Willeke van der Weide en Kees de Bruijn


 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 

Laatst bijgewerkt op 10 juni 2017