Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Internationale Bollentocht op vrijdag 22 en zaterdag 23 april

Geplaatst op 08-04-2022  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Andra Dudley

Toerroeien - BollentochtDe internationale bollentocht wordt ieder jaar georganiseerd door Het Spaarne uit Haarlem en Rijnland. Deelnemers roeien twee dagen, een dag vanuit Haarlem door de bollen en een dag vanuit Rijnland door Leiden.

Er zijn twee groepen. Er vertrekt op vrijdag en zaterdag een groep buitenlandse roeiers vanuit Rijnland. Het is een behoorlijk aantal mensen en we gebruiken boten van Rijnland. Dat betekent dat er vrijdag vijf C4-en en vier wherry’s en zaterdag drie C-4en en een C3 en drie wherry’s gebruikt worden. De aantallen kunnen nog veranderen als zich meer mensen opgeven, of afvallen. In de ochtend arriveren de deelnemers om 9:30. Ze worden ontvangen met koffie en iets erbij, moeten zich inschrijven en krijgen de route. Ook wordt er nog iets verteld over Leiden. Het doel is dat alle mensen om 10:30 op het water zijn. ’s Middags verwachten we de deelnemers terug omstreeks 15:30. Na de boten schoongemaakt te hebben, gedoucht en verkleed te zijn en een drankje en hapje gegeten te hebben is het vertrek omstreeks 16:30.

Het betekent voor Rijnlanders dat:

  • Er tussen 9:30 en 10:30 niet geroeid kan worden (behalve voor de examenkandidaten en examinatoren op zaterdag).
  • Dat er weinig C boten over zijn om in te roeien.
  • Dat we veel hulp nodig hebben op het vlot en in de bar.

Wij zoeken voor deze dagen bardienaren en gastvrouwen/gastheren. De bardienaren kunnen de mensen op vrijdag bij aankomst koffie en iets lekkers. Op zaterdag kan de wat kleinere groep internationale bollenroeiers (25) worden bediend door de bestaande zaterdagochtend bardienst. De gastvrouwen/gastheren kunnen de buitenlandse gasten helpen met de boten en in de sociëteit. Als je gewend bent om op vrijdag of zaterdag om die tijd te roeien is het wellicht mogelijk om die tijd als vrijwilliger te benutten. Het is natuurlijk ook fijn om de buitenlandse gasten een positief welkom te heten in onze mooie vereniging. We zoeken vrijwilligers voor:  

Bardienst (alleen bardienaren kunnen zich opgeven)

  • Vrijdag van 8:30u - 10:30u

Gastvrouw/gastheer (alle leden kunnen zich opgeven)

  • Vrijdag van 9:00 tot 11:00
  • Vrijdag van 15:00 tot 17:00
  • Zaterdag van 9:00 tot 11:00
  • Zaterdag van 15:00 tot 17:00

Je kunt je via de activiteitenlijst opgeven en onderaan op de knop 'Medewerkers' te klikken en je vervolgens in te inschrijven. Als je die knop niet ziet moet je eerst inloggen 


Andra Dudley

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023