Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Inventarisatie wensen roeikleding

Geplaatst op 04-07-2023  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Jan Schulten  -  Bron: Roeigoed

Korte mouw met ritsDe kledingcommissie hoort graag van jullie of er specifieke kledingstukken zijn waarmee ons assortiment uitgebreid zou kunnen worden. Dit kan als reactie op dit artikel of op de ROW.

Jan Schulten

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Jeltje van der Steen Jeltje van der Steen
25 jul 2023 20:30

Oproeijack zoals de pasmodellen afgelopen winter, aansluitend in de taille en niet over de heupen. Plus een leuke outfit voor de jeugd, shirt en sweater? Voor tussen de wedstrijden

Maria Post Maria Post
17 jul 2023 10:35

Als we voor eenheid gaan, dan is een fluomuts met logo ook fijn!

Janneke van Goudoever Janneke van Goudoever
15 jul 2023 19:33

Graag een water- en winddicht regenjas voor DAMES in de kleuren van de club.

Marianne Pape Marianne Pape
15 jul 2023 18:05

Mouwloos shirt in fluoriserend geel met logo, voor warme dagen Water- en winddicht regenjasje in clubkleuren mét Rijnlandlogo.

Lanny Tan Lanny Tan
13 jul 2023 06:44

Mouwloos shirt in fluoriserend geel met logo, voor warme dagen

Michiel Pluim Michiel Pluim
12 jul 2023 13:40

Een wedstrijdstuurjas voor wedstrijden als Head, Heineken, November4 die aansluit bij wedstrijdpak/kleuren van Rijnland. Dit voorkomt opmerkingen/tijdstraf dat de stuur niet uniform gekleed is.

Saskia de Vlas Saskia de Vlas
11 jul 2023 19:19

Een roeipakje voor de wedstrijdroeiers aangepast aan deze tijd met goedkeuring van de knrb. Te gebruiken voor alle wedstrijden en . door alle ploegen.. zodat we weer eenheid uitstralen op de wedstrijddagen. 2. Een Poloshirt, T-shirt, en shirt met lange mouwen in Rijnland kleuren en logo voor alle disciplines. Donkerblauwe korte en lange broek. Bodywarmer en/of Turtels. Fluoriserend Geel met Donkerblauw afgewerkt. Een rood ttraingsvest/trainingsjas. Fluoriserend Geel regenjassen eventueel met Rode Leeuw.

Patrick Vervoort Patrick Vervoort
07 jul 2023 15:28

- Een rode pet, zoals we die voorheen hadden. Of anders één in de clubkleuren.

Maria Al Maria Al
07 jul 2023 11:37

Water- en winddicht regenjasje in clubkleuren mét Rijnlandlogo.

Marco Langbroek Marco Langbroek
07 jul 2023 10:53

- Goede, niet te dikke/warme fluo t-shirts met korte mouw en clublogo, zoiets als op het fotootje. En ook een versie met lange mouw, die dan wel wat warmer mag zijn. - Een fluo fleece of jack met logo voor de koudere seizoenen. - Iets meer eenheid in het tenue qua kleuren en opdruk (nu zijn er bv twee geheel verschillende roeipakken) T-shirts zijn zoals Bernard Wortelboer al aangaf al geruime tijd niet verkrijgbaar voor nieuwere leden zoals ik, en dat heeft mij wat gestoord. Ik heb daarom nu, om toch de clubkleuren te hebben, een roeipak aangeschaft, maar als je -kuch- net als ik géén atletische bouw hebt (en boven de 40 is dat al snel zo), zijn die weinig flatteus (en ook erg strak). Vandaar de dringende vraag om t-shirts. Eens ook dat de wedstrijdpakken aan heroverweging toe zijn. De huidige roepen door de kleurstelling associaties op met badpakken anno 1912.

Rutger Hondelink Rutger Hondelink
06 jul 2023 12:43

Hallo kledingcie, Zouden jullie als aanvulling op onderstaande berichten, het volgende willen overwegen? - turtle geschikt voor buitentemperaturen tussen 0-5 graden, overwegend in fluorgeel; - clubtrui in rugby-stijl naast de bestaande fleecetrui. Verder juich ik het toe als we het ontwerp van de officiële wedstrijdkleding opfrissen. Het is een teken aan de wand dat de meeste roeiers bij wedstrijden waar geen officieel tenue verplicht is, kiezen voor de trainingspakjes met een wat frisser ontwerp. Succes met het ontwerpproces!

Margriet Overbeek Margriet Overbeek
06 jul 2023 12:32

t-shirt korte mouw, huidige shirt korte mouwen is veel te warm, en een trui, body tegen de wind, alles met rijnland logo en zorg voor goede zichtbaarheid,

Andra Dudley Andra Dudley
06 jul 2023 11:23

Een goed geel T shirt, zonder rits met Rijnland logo. De rode trui is comfortabel, maar er moet nu altijd een geel hesje over gedragen worden. Dus een gele trui met wel het Rijnland logo erop.

Mieke Rekkers Mieke Rekkers
05 jul 2023 14:18

Een simpel mouwloos geel hesje,zoals nieuwe leden nu zonder opdruk krijgen, maar dan Met Rijnlandopdruk, zou heel fijn zijn. Kan over een eigen thirt,maar vooral ook tijdens hitte als hemdje dienst doen.

Guill van Blankenstein Guill van Blankenstein
05 jul 2023 12:19

Allereerst graag de clubkleuren terug blauw geel rood (knrb) met leeuw, dat is ons logo Het is aan de ontwerper om daar het fluoriseren in te passen. De truitjes met rits zijn lang niet voor iedereen draagbaar, dus lengte en breedte aangepast. De tshirts zijn prima en leuk maar graag m/v model en een betere kwaliteit. Truien die we hebben zijn goed, ook 2 modellen en meerdere maten Broeken,3/4 en kort met badstof bodem. Jack's is moeilijk maar wel heel mooi als je in grotere verbanden roeit, wedstrijden of toertochten.

Agnes van Kleef Agnes van Kleef
05 jul 2023 09:16

T-shirt korte mouwen (en lange mouwen en trui/vest) geheel in fluo geel. Als je het best zichtbare T-shirt, dus geheel in fluo en zonder opdruk, wil aanschaffen, dan is die nu niet beschikbaar bij onze clubtenues. Op roeigoed is ergens wel een fluo geel T-shirt voor heren te vinden en voor dames een fluo T-shirt in de kleur roze of oranje. Los van het feit dat wij (dames) liever in de kleur van onze vereniging (geel) dan in de kleur van Die Leythe (oranje) willen roeien, ben ik ook van mening dat wij als roeivereniging moeten uitstralen dat we veiligheid ofwel goed zichtbaar het water op belangrijk vinden en dus (ook) bij onze clubtenues een geheel fluo T-shirt geel aanbieden.

Agnes Staallekker Agnes Staallekker
05 jul 2023 08:53

1. Een shirt, luchtig en goed wasbaar. Het shirt graag zo iets als op de foto staat. 2. Een aparte losse korte broek. 3. GEEN één deel pak! 4. Voor in de winter een fluorescerend gele trui. 5. Ben volledig eens met Bernard Wortelboer. Nieuwe leden kunnen nu geen Rijnland kleding bestellen

Mirjam Blumenthal Mirjam Blumenthal
05 jul 2023 07:33

Luchtig shirt, want de huidige zijn te warm bij warm weer.

ErikSerge Blaauw ErikSerge Blaauw
04 jul 2023 23:32

Oproeijack

Bernard Wortelboer Bernard Wortelboer
04 jul 2023 22:53

Het gewone Rijnland poloshirtje met rits is al maanden niet meer te bestellen op Roeigoed met de mededeling: "Op dit moment wordt er vanuit de vereniging Rijnland nog bekeken hoe het ontwerp van de kledinglijn verder wordt ontwikkeld.". Dus graag eerst ook het bestaande assortiment aanvullen. Het huidige ontwerp (geel, logo, leeuw) is prima en heel goed zichtbaar/herkenbaar. Graag meer eenheid voor de toerroeiers.

 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024