?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Kerstlunch 17 december

Geplaatst op 30-11-2017  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Job Dresden

kerstlunchOok dit jaar zal er weer een Kerstlunch worden georganiseerd. De Kerstlunch zal plaatsvinden in de sociëteit van Rijnland op zondag 17 december a.s. van 11.30 - 15.00 uur. Ieder lid van Rijnland, al dan niet vergezeld met zijn/haar partner, wordt hierbij uitgenodigd deel te nemen aan deze lunch.

De nieuwe Soevie - bestaande uit Eugenie van Miltenburg, Adriaan van Bruggencate, Anton Schiere en Erik Serge Blaauw - is thans bezig de laatste details van de lunch uit te werken. U wordt traditiegetrouw ontvangen met een glas glühwein en de lunch zal worden afgesloten met koffie/thee met heerlijke zoetigheden. Vanzelfsprekend zal de sociëteit in een Kerstsfeer gegoten worden.

U wordt verzocht zich zo spoedig mogelijk (uiterlijk 14 december) in te schrijven via de website of via de aanmeldlijst in de sociëteit. Hierbij kunt u ook specifieke eetwensen (vegetarisch, e.d.) aangeven. De prijs van de lunch bedraagt € 12,50 p.p. U kunt dit bedrag, bij voorkeur met gepast geld, betalen bij de ingang van de sociëteit.

Job Dresden

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2023 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 8 december 2022