?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
kom-roeien-geel

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 

 
 

 
 

 Inloggen   

 
 

Kerstlunch 17 december

Geplaatst op 30-11-2017  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: Job Dresden

kerstlunchOok dit jaar zal er weer een Kerstlunch worden georganiseerd. De Kerstlunch zal plaatsvinden in de sociëteit van Rijnland op zondag 17 december a.s. van 11.30 - 15.00 uur. Ieder lid van Rijnland, al dan niet vergezeld met zijn/haar partner, wordt hierbij uitgenodigd deel te nemen aan deze lunch.

De nieuwe Soevie - bestaande uit Eugenie van Miltenburg, Adriaan van Bruggencate, Anton Schiere en Erik Serge Blaauw - is thans bezig de laatste details van de lunch uit te werken. U wordt traditiegetrouw ontvangen met een glas glühwein en de lunch zal worden afgesloten met koffie/thee met heerlijke zoetigheden. Vanzelfsprekend zal de sociëteit in een Kerstsfeer gegoten worden.

U wordt verzocht zich zo spoedig mogelijk (uiterlijk 14 december) in te schrijven via de website of via de aanmeldlijst in de sociëteit. Hierbij kunt u ook specifieke eetwensen (vegetarisch, e.d.) aangeven. De prijs van de lunch bedraagt € 12,50 p.p. U kunt dit bedrag, bij voorkeur met gepast geld, betalen bij de ingang van de sociëteit.

Job Dresden


 
 
 
 
 
Logo - rijnland wit-transparant
 

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 

Social media

Volg ons op: