Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Kerstlunch 2018

Geplaatst op 20-12-2018  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Robert Voors

2018-12-20-kerstlunchOp zondag 16 december werd de traditionele kerstlunch gehouden op de sociëteit. De lunch begon een uurtje later dan gebruikelijk, om zo de deelnemers aan de kerstwedstrijd in de gelegenheid te stellen ook deel te nemen aan de lunch. Helaas werd van deze combineer-mogelijkheid minder gebruik gemaakt dan verwacht. Toch waren en bijna 50 leden voor de lunch.

Iets minder traditioneel was de ruimte voor bezinning. Natuurlijk waren er de worden van onze voorzitter, maar het gebruikelijke kerstverhaal was vervangen door een heuse kerst-quiz. Vanuit de keuken heb ik er zelf niet veel van meegekregen, behalve dat ik veel gelach hoorde.

Ook het eten was niet erg traditioneel in kerststijl, al werd dat goedgemaakt dor de prachtige en heerlijke nagerechten. Bij deze wil ik iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan de lunch, door in de keuken te helpen of iets thuis te maken.

Tijdens de lunch zijn veel mooie foto's gemaakt door Bjorn Velt. Ik raad aan die eens te bekijken. Er bestaat een goede kans dat je er best charmant op staat! 

Toegang fotoalbum.

 

Rober Voors

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024