Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

KiKaRoW Rondje NL

Geplaatst op 06-04-2018  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Willeke ven der Weide en Michiel Pluim  -  Bron: Stichting KiKaRow

De Stichting KiKaRoW wil roeiend Nederland in beweging brengen om geld in te zamelen voor het Prinses Maxima Centrum ten behoeve van het project ‘Later’. Dit researchproject richt zich met name op de gevolgen op latere leeftijd na genezing van kinderkanker. Te denken valt aan onvruchtbaarheid, hartschade, botontkalking, extreme vermoeidheid en vervroegde veroudering. Voor het onderzoek is € 500.000,- nodig.

Om aandacht te vragen voor het project wordt er gedurende 14 weekenden (vanaf april 2019) een roeitocht door Nederland gemaakt. Ze doen daarbij zoveel mogelijk roeiverenigingen aan. Ze doen een beroep  op alle roeiverenigingen – en verwachten dat het ook lukt! - acties op touw te zetten om geld in te zamelen voor het project. Dus ook op Rijnland. De opbrengst van de acties kan overhandigd worden op het moment dat ze van Leiden naar Den Haag varen.

Wij zoeken enthousiaste leden die zich hiervoor willen inzetten en acties willen organiseren om geld in te zamelen. Op maandag 30 april a.s. is er bij het Prinses Máxima Centrum in Utrecht een kick-off meeting van het project.

Wie ook vindt dat we hierin niet achter kunnen blijven bij de rest van Nederland: neem contact op met Willeke van der Weide of Michiel Pluim voor meer informatie of als je je wilt aanmelden.

 

Willeke van der Weide en Michiel Pluim

2018-04-06-kika-row-banner

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023