Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Koffie en thee buiten de bartijden

Geplaatst op 31-10-2016  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Job Dresden

Regelmatig werd mij door leden die niet beschikken over een barsleutel, gevraagd of het niet mogelijk is koffie en thee te zetten buiten de bartijden op zaterdag en zondag. Om hieraan tegemoet te komen heeft het bestuur besloten om:

  • een waterkoker, theeglazen en theezakjes;
  • een Nespresso-apparaat en bijbehorende koffiecups,

achter de bar te plaatsen, zodat eenieder zelf thee of koffie kan zetten.

Het uitgangspunt is dat deze apparaten alleen buiten de reguliere bartijden gebruikt kunnen worden. Dat wil dus zeggen dat op zaterdag en zondag van 09.00 - 13.00 uur deze apparaten niet gebruikt kunnen worden.

 

Het zetten van thee is eenvoudig en behoeft geen verdere toelichting. Men wordt verzocht het geld (€ 0,50 per kopje thee) te gooien in het daartoe bestemde potje.

 

Het zetten van koffie met de Nespresso vergt enige toelichting. Het apparaat is eenvoudig te bedienen. Na het aanzetten kan het apparaat na 25 seconden gebruikt worden. Met het apparaat kan zowel espresso (klein kopje) als gewone koffie/lungo (groot kopje) worden gezet. Een iets uitgebreidere gebruiksaanwijzing zal ik bij het apparaat leggen. U wordt verzocht de instellingen niet te wijzigen!!

Nespresso kent zeer veel variëteiten van koffiecups. In eerste instantie heb ik gekozen voor twee soorten espresso (Ristretto en Capriccio) en twee soorten gewone koffie (Fortissio Lungo en Linizio Lungo). Daarnaast heb ik gekozen voor een decafé (Vivalto Lungo). Van  deze soorten zal een aantal cups in een doosje bij het apparaat worden gelegd. Voor suiker en melk zal worden gezorgd.

De prijs van deze heerlijke koffie is € 1 per kopje koffie. Dit bedrag kunt u in het daartoe bestemde potje gooien. Het potje zal regelmatig worden geleegd.

 

Ik hoop dat deze nieuwe mogelijkheden een goede aanvulling vormen van het assortiment van de bar. Ik verzoek u zorgvuldig met de apparaten om te gaan, gewoon te betalen en uw kopje na afloop schoon te spoelen.

 

Job Dresden
(Commissaris Roeien en Jeugd)

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023