Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Korte Vliet Wedstrijden 21 november 2021

Geplaatst op 22-11-2021  -  Categorie: Verslag  -  Auteur: Menno Horning  -  Bron: Korte Vliet Wedstrijden

2021-11-22-de-korte-vliet-wedstrijden-medaille-2021Gewapend met QR code en ID kaart en na de strenge controle bij het hek konden wij het verenigingsterrein betreden om mee te doen aan de ‘Korte Vliet’, afgekort de KVW. De zoveelste keer (hoeveel eigenlijk?) in successie en een wedstrijd over 4700 m, die inmiddels is uitgegroeid tot een race, waaraan meer dan 100 ploegen meedoen, verdeeld over alle categorieën oud/jong, M/V en nagenoeg alle nummers, inclusief de populaire dubbelacht! De KVW is wel, en dat is best begrijpelijk, een nogal regionaal evenement, waarbij Rijnland, Die Leythe, Njord en Asopos de meeste ploegen leveren. Maar er zijn gelukkig ook ploegen van 10 verenigingen van buiten de ‘bubbel’ Leiden/Voorschoten, de weg naar de KVW hebben gevonden.

Het programma was verdeeld in twee grote blokken en een midden blok voor de jeugd, waarbij de roeiers in ochtendblok 1 het geluk hadden in de fraaie herfstzon hun race te varen. De roeiers in blok 2 in de middag kregen daarentegen te maken met korte felle buien en windvlagen, maar zij werden na de laatste etappe op de Korte Vliet met de wind pal tegen, wel getrakteerd op een mooie regenboog!

De uitslagen zijn versleuteld via een op de website geheel transparant gemaakte correctiefactor voor leeftijd, boottype en M/V, zodat er een mooi algemeen eindklassement gemaakt kan worden. De uitslagen kan je vinden op website kortevliet.nl en vervolgens te klikken op time-team.

Het was een mooie dag. Hulde en dank voor de organisatoren van Rijnland en Die Leythe die alles, voor zover ik het allemaal heb ervaren, op rolletjes hebben laten verlopen!


Menno Horning

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Was deze informatie nuttig?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024