Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Korte Vlietwedstrijden 17 november

Geplaatst op 05-11-2019  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Joke Korevaar, Elsbeth Pluim, en Christiaan Rijfkogel  -  Bron: Korte Vlietwedstrijden

2019-09-22-kortevliet-westrijd-17-november

De inschijving sluit 8 november, dus schrijf je snel in!

De zomerwedstrijden (korte baan) zijn voorbij en de langebaan wedstrijden komen er weer aan. Zo ook onze eigen Korte Vliet-wedstrijd. Deze wedstrijd wordt door ons in samenwerking met die Leythe georganiseerd. Vorig jaar verliep deze samenwerking gesmeerd. Zowel op onze vereniging als op die Leythe was het een gezellige dag met een gezamenlijke serieuze (achtervolgings)wedstrijd over 4,7 km en vervolgens de blikuitreiking tegelijk op beide verenigingen.

De wedstrijd vindt plaats op 17 november. Er zal geroeid worden in twee blokken, de ene start om 11.00 uur, de tweede om 14.00 uur. Naast ervaren roeiers kunnen ook instructieleden, jeugdleden en ploegen in C-vieren deelnemen.

Om te voorkomen dat er na de finish lang gewacht moet worden voordat er terug geroeid kan worden hebben we de wedstrijd anders ingedeeld. Bovendien zal de wedstrijd van de jongste jeugd  dit keer over een kortere afstand (1 km) plaats vinden.


Graag willen we eenieder oproepen om deel te nemen aan deze wedstrijd, zowel in de boot als vrijwilliger op de kant. Dus spoor je ploeg aan om mee te doen met de wedstrijd (inschrijven), en/of geef je op als vrijwilliger om op de kant te helpen met allerhande klussen (dit kan je doorgeven aan Elsbeth Pluim).


Namens de commissie hartelijke groet,
Joke Korevaar, Elsbeth Pluim, en Christiaan Rijfkogel

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024