Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Lezing: op de fiets naar Kaapstad

Geplaatst op 25-05-2022  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Luca de Munk

2022-05-26-lezing-foto-2Van tevoren werd het ons door verschillende mensen afgeraden om als twee vrouwen van begin 20 jaar oud zo'n stuk te gaan fietsen. Maar wij besloten dat we toch aan deze fietsreis wilden beginnen en stapten zo op de fiets vanuit Leiden richting Kaapstad. Trap voor trap de wijde wereld in. 

Eerst over de bekendere wegen naar Italië, om daar het vliegtuig te pakken naar Egypte. Vanaf daar was het zuidwaarts naar onze eindbestemming. Die route bracht ons dwars door de Sahara, liet ons de weg zoeken in grote wereldsteden en zorgde voor vele bijzondere momenten. Onze weg leidde ons langs schitterende landschappen en zelfs dwars door een nationaal park tussen de olifanten en giraffen. Wij vinden het fietsen een ideale manier van reizen, doordat je de landschappen heel intens beleefd en ook heel benaderbaar bent voor de omgeving. Dit heeft ons vele bijzondere momenten en ontmoetingen opgeleverd. Waaronder met een vrouwen fietsgroep in Soedan die door te fietsen strijdt voor hun rechten als vrouw. Over deze reis, alle bijzondere ontmoetingen, de belevenissen en inzichten komen we jullie graag vertellen.

 

2022-05-26-lezing-foto-1

 

Na anderhalf jaar roeien bij Rijnland heb ik al vele avontuurlijke verhalen gehoord van mede-roeiers. Nu exact vier jaar na onze aankomst in Kaapstad, komen wij graag 14 juni om 20.00 uur ons verhaal vertellen aan jullie. Er zullen uiteraard ook foto's worden getoond en er zal ruimte zijn voor vragen.

Aanmelden kan hier via de site en ook niet-leden zijn welkom.

Zien we je dan?2022-05-26-lezing-foto-3


Luca de Munk

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023