Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Lunch met de CARR 14 november

Geplaatst op 14-11-2023  -  Categorie: Verslag  -  Auteur: Gerrie Janzse

2023-11-14-lunch-met-de-carrElke dinsdagmorgen is de commissie aangepast roeien present op het vlot van Rijnland. Daar komen verschillende roeiers bij elkaar die dan met 2 roeimaatjes het water opgaan. En natuurlijk de gezellige koffie en thee in de sociëteit.

Nu het weer mogelijk is, is er een lunch georganiseerd op de boerderij bij Irene op de Ridderbuurt boven Alphen. Iedereen enthousiast en met 32 mensen zijn we in verschillende auto’s en Marijke zelfs op de fiets naar de boerderij gegaan. Irene was de gastvrouw en heeft alles ingekocht en verzorgd.

Frans, onze nestor van 90, trakteerde voor zijn afscheid op cocosmacronen bij de koffie. Verder was er carrotcake voor de verjaardag van Gerrie. Frans sprak zijn roeivrienden nog toe. Hoe fijn het is om het water op te kunnen met 2 roeimaten. Zowel in de boot als na afloop bij de koffie de vele intense en goede gesprekken die hij altijd met velen heeft gehad. Het waren zeer waardevolle dinsdagmorgens bij Rijnland. Iedereen bedankt maar zeker ook Frans bedankt. Het ga je goed, samen met je vrouw.

Irene had heerlijke tomatensoep en prei/kerrie soep gemaakt. Verder waren er heerlijke broodjes en heel veel soorten beleg. Met fruit toe heeft iedereen heerlijk gegeten.

Zoals altijd doen we het bij de CARR met elkaar, waardoor het opruimen en afwassen ook snel klaar was. Irene zeer bedankt voor je gastvrijheid. 

Bij de CARR zijn nieuwe mensen van harte welkom. Weet je iemand die met hulp en aanpassingen het fijn zou vinden om heerlijk buiten mee te roeien? Zeer welkom om kennis te komen maken op de dinsdagmorgen tussen 10-13 uur op Rijnland.

 

Gerrie Janzse

 meer foto's

 

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024