Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Marathons roeien

Geplaatst op 09-04-2023  -  Categorie: Bericht  -  Auteur:  Job Dresden

marathonroeien-weerribbenHet seizoen om marathons te roeien is alweer begonnen. Vrijwel wekelijks kan je in ons land ergens een marathon varen. In goed georganiseerd verband vaar je dan door de mooiste stukjes van Nederland. En die afstand (ca. 50 km) valt in de praktijk echt wel mee! Het organiseren om naar een marathon te gaan is vaak nog wel een ding. 

Er zijn binnen Rijnland verschillende mensen die wel een marathon willen roeien, maar niet goed weten hoe een en ander te organiseren. Gelukkig zijn er ook personen met een (zeer) ruime ervaring op dit terrein. Er zijn, naar ik begrijp, zelfs ploegen die zich voorbereiden op het roeien van de Ringvaartregatta (100 km) op 31 mei a.s. 

Om de verschillende initiatieven enigszins te coördineren stel ik voor om op zaterdag 15 april a.s. om 12.30 uur op Rijnland bij elkaar te komen om afspraken te maken over welke marathons we zullen gaan varen, hoe het vervoer van de boten gaat plaatsvinden, etc. 

En tenslotte wil ik erop wijzen dat op 26 augustus a.s. de Rijnlandmarathon door ons wordt georganiseerd. Ik neem aan dat er dit jaar een groot aantal ploegen van Rijnland zullen meevaren. Reserveer de datum alvast!!

 

Job Dresden

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023