Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Meet&Greet op het water

Geplaatst op 16-05-2019  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Edmee Meima

2019-05-16-meet-greet-op-het-water12019-05-16-meet-greet-op-het-water4Het is al weer enige tijd geleden dat er door een werkgroep een “Meet&Greet” bijeenkomst (10-10-2018) is georganiseerd. Een avond waarbij nieuwe leden (maximaal 3 jaar lid) uitgenodigd werden om met elkaar kennis te maken. Doel van deze avond was, naast gezelligheid en elkaar leren kennen,  het uitwisselen van telefoonnummers om (via whatsapp) roeigroepjes aan te maken.

Ik mag mezelf gelukkig prijzen dat ikzelf ben toegevoegd aan verschillende whatsapp-roeigroepen, waaronder de “roeien” whatsappgroep. Ooit gemaakt door een ploeggenoot in 2016, waarbij we begonnen zijn met 4 dames. Dat werden er snel meer… Inmiddels is deze whatsappgroep zo groot dankzij de toestroom van veel nieuwe leden, dat we elkaar niet meer kennen. Om dat te veranderen heb ik samen met Margo v. d. Woude en Pauline Roest een roeimiddag georganiseerd via deze app.

2019-05-16-meet-greet-op-het-water22019-05-16-meet-greet-op-het-water3De leden van deze app konden zich aanmelden voor een toertochtje, met als doel… elkaar leren kennen en hopelijk nieuwe roeiafspraken en eventueel nieuwe (vaste) roeiploegjes maken.

Afgelopen zaterdag 11 mei, prachtig weer en 3 wherry’s vol zijn we met elkaar naar de plas gegaan. We hebben plezier gemaakt, kennis gemaakt, samen koffie gedronken bij Waterfront aan de plas en natuurlijk… een wedstrijdje gedaan tussen de drie wherry’s.

Omdat het zo’n geslaagde middag was wil ik dit vaker gaan organiseren. Mochten er roeiers zijn die naar aanleiding van dit verhaal vragen hebben over het vinden van aansluiting bij roeigroepen of die de volgende keer mee willen… je kan mij altijd aanspreken. Ik ben vaak op de vereniging. Je mag mij ook e-mailen (grobegnieemdE.[antispam].@gmail.com). Wellicht kan ik je een eindje op weg helpen.


Edmee Mijma

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024