Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Met een traditioneel gezellig Headdiner het weekend afsluiten

Geplaatst op 21-03-2022  -  Categorie: Verslag  -  Auteur: Eugenie van Miltenburg

2022-03-21-met-een-traditioneel-gezellig-headdiner-2Wat was het soms een uitdaging om de boten gevuld te krijgen met al die uitvallers.
Toch gingen er heel wat Rijnland boten het mooie water van de Amstel op dit weekend. Er werden goede prestaties neergezet en ook blik getrokken. En uiteraard waren er ploegen die stiekem gehoopt hadden op een snellere tijd. Zeker een geslaagd Head- weekend na 4 jaar.
Dit roeiweekend werd gezamenlijk gezellig afgesloten op de vereniging met het traditionele Indische buffet. De tafels waren mooi gedekt bij aankomst op de verening. En zo kon het napraten over de strijd van 8 kilometer, met zaterdag duidelijk meer wind dan zondag, beginnen. Over stuurvrouwen en heren die de kortste lijnen opzochten en roeiers die het uiterste van de benen vroegen. Met scull-achten die voor het eerst deelnamen en een mooi resumé van Willeke die als wedstrijdsecretaris de prestaties langs ging. Top was het moment waarop we via facetime contact hadden met Kees de Bruijn om hem te bedanken voor 7 jaar wedstrijd secretariaat. Aansluitend werden de botenwagens leeggehaald en de boten weer in de loods leggen. 

Laten we deze traditie voor Rijnland behouden, zo kom je nog eens in gesprek met andere roeiploegjes en deel je de liefde voor de sport.


Eugenie van Miltenburg 

 

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024