Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Najaarswedstrijden – toch nog?!

Geplaatst op 29-08-2020  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Willeke van der Weide

Het wedstrijdseizoen 2020 lijkt toch nog op gang te gaan komen, zij het verlaat en in aangepaste en beperkte vorm. De eerste relevante wedstrijden die op de agenda staan zijn de Cottwich Almelo Regatta in september en de Tromp Boatraces in oktober in Hilversum. Deze wedstrijdeorganisaties hanteren een maximum aantal deelnemende ploegen. Doorgaan van de wedstrijden kan nog belemmerd worden door COVID ontwikkelingen, dus we volgen dat uiteraard op de voet. 

De Cottwich Almelo Regatta was binnen zeer korte tijd volgeboekt. Voor Rijnlanders is het dus geen optie meer om hieraan deel te kunnen nemen. Voor de Tromp Boatraces staat de inschrijving op de Rijnlandsite open (maar nog niet op de KNRB-site). Als je deel wilt nemen, schrijf je dan zo spoedig mogelijk in (zoals gebruikelijk via 'activiteiten'). Er zijn alleen kleine nummers, skiff en (dubbel)twee. Let op, de wedstrijdorganisatie bij Tromp hanteert het principe “wie het eerst komt...”, dus inschrijving op de Rijnlandsite is geen garantie dat je deel kunt nemen! Uiteraard zal Kees de Bruijn de geïnteresseerden bij het openstellen van de inschrijvingen voor de Tromp op de KNRB-site direct aanmelden.

Op 1 november staan de Novembervieren op de agenda; daar is nog geen nadere informatie over beschikbaar. De inschrijving hiervoor op de Rijnlandsite staat vanaf 1 september open, dus schrijf in als je mee wil doen. Dan zijn we in ieder geval goed voorbereid! Op https://wedstrijden.knrb.nl/nl kan je zelf volgen welke wedstrijden gepland staan voor het najaar.

Voor de botentoewijzing is het van belang om zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval voor 14 september aan te geven wat je/jullie plannen zijn voor de najaarswedstrijden (dus vooralsnog: Tromp, Novembervieren, Korte Vlietwedstrijden). Op basis daarvan vindt de botentoewijzing voor deze wedstrijden plaats. 

Voor onze eigen Korte Vlietwedstrijd in november is de wedstrijdorganisatie aan het kijken of en zo ja onder welke condities doorgang mogelijk is. Wordt vervolgd!

Willeke van der Weide

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023