Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Najaarswedstrijden: toch nog?! Vervolg

Geplaatst op 09-09-2020  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Willeke van der Weide  -  Bron: Korte Vliet Wedstrijden

Dat roeiend Nederland gretig is om weer wedstrijden te roeien is afgelopen zaterdag wel gebleken. Op die dag ging om 8 uur 's morgens de inschrijving voor de Tromp Boatraces open en werd deze na 7 uur en 15 minuten alweer gesloten na het bereiken van het maximum aantal van 700 deelnemers. Er zijn verenigingen die nog niet hebben kunnen inschrijven en er is een wachtlijst van zo'n 50 ploegen! Gelukkig waren we er als Rijnland op tijd bij en zijn onze ploegen ingeschreven. Het wachten is nu op de definitieve blokindeling en de corona-maatregelen die getroffen gaan worden door Tromp.

De organisatie van de Novembervieren heeft helaas te kennen gegeven dat de wedstrijd dit jaar wordt afgelast vanwege corona.

En vers van de pers: onze eigen Korte Vliet wedstrijden, die we samen met die Leythe jaarlijks organiseren. Op dit moment ziet het ernaar uit dat deze door kunnen gaan met een aantal aanpassingen! Belangrijk is dat de datum zondag 15 november wordt (dit in verband met de Leiden marathon die het weekend erna, de oorspronkelijke datum, plaatsvindt). We houden jullie op de hoogte, onder andere ook via kortevliet.nl.

Willeke van der Weide

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023