Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Nationale tocht aangepast roeien zondag 2 juni op Rijnland

Geplaatst op 18-02-2019  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Nico van Ravesteyn

2019-02-18-nationale-tocht-aangepast-roeienRoeivereniging Rijnland organiseert dit jaar de nationale tocht aangepast roeien (NAR). Een roeidag speciaal bedoeld voor roeiers met een beperking. Ieder jaar wordt deze tocht, op verzoek van de KNRB, bij een andere roeivereniging gehouden. Gekozen is nu voor een zondag omdat op de Vliet waaraan Rijnland ligt tijdens werkdagen te veel beroepsvaart is. Rijnland hoopt zondag 2 juni ruim 100 roeiers uit het hele land te ontvangen.

Faciliteiten

Het verenigingsgebouw is goed toegankelijk voor mensen met een beperking. En op het vlot zijn goede instapfaciliteiten zoals een tillift en twee instaphekjes aanwezig. Vlak bij de vereniging is een groot parkeerterrein, waar je een botenwagen kunt neerzetten. Rijnland heeft enkele wherry's van Die Leythe en wat eigen C-boten te leen. Laat ons wel tijdig weten of u hierop een beroep wilt doen via onderstaand emailadres.

Tochten

We bieden twee mogelijkheden, een korte tocht van circa 6 km over het Vlietlandmeer en een langere van circa 12 km met wat lage en smalle bruggen. Meer uitgewerkte informatie komt later op deze website beschikbaar.

Kosten

De kosten zijn 12,50 euro per deelnemer. De lunch is hierbij inbegrepen. 
De kosten moeten vóór 15 mei zijn overgemaakt op rekeningnummer NL 07 INGB 0000 705666, 
onder vermelding van “Inschrijving NAR” en de deelnemersnaam of -namen

Ploegcoördinator

De ploegcoördinator is voor de NAR organisatie de vaste contactpersoon namens alle deelnemers van de betrokken roeivereniging. We gaan ervan uit dat de ploegcoördinator zelf meevaart op de NAR. Mocht dat niet het geval zijn dan willen wij de naam weten van degene die deze rol tijdens de NAR kan vervullen. Dit is bijvoorbeeld van belang bij problemen met de bootindeling (lange of korte tocht) of calamiteiten onderweg.

Inschrijven

Inschrijven kan t/m 30 april (via onderstaande knop of via het menu Activiteiten).
Liefst één inschrijving per vereniging op naam van de ploegcoördinator. Als deelname van nog enkele ploegleden onzeker is, dan graag toch nu al inschrijven met zo nodig aan het slot bericht over een eventuele uitbreiding (t/m uiterlijk 30 april !). Heeft u nog vragen? Mailt u mij dan gerust via neieortsapegnaa.[antispam].@rvrijnland.nl

We zien uit naar uw komst.

Nico van Ravesteyn

 

Inschrijven NAR 2019

 

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024