Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Nieuw covid-beleid per 6 november

Geplaatst op 05-11-2021  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Fred van Duijn

Naar aanleiding van de toename van het aantal covid-besmettingen heeft de overheid ingaande zaterdag 6 november weer de nodige beperkingen van kracht doen zijn. Wat betekent dat voor ons? 


Vaccinatie en testen

Wij gaan ervan uit dat je inmiddels volledig gevaccineerd bent. Ben je dat niet dan vertrouwen wij erop dat je jezelf test voordat je naar de roeivereniging komt. Dit om vast te stellen dat je niet besmet bent. Uiteraard blijf je bij een positieve test thuis. Zoals je ook thuisblijft als je duidelijk last heeft van hoesten, verkoudheid en/of verhoging (> 38,0 grC). 


Controle QR-code
 

Als je gebruik maakt van de kantine, het buitenterras en/of de ergometerruimte dien je je covid-QR-code te laten checken. Zoals je wellicht weet is controle bij ons best lastig. We denken op de hierna vermeldde wijze een werkbare oplossing te hebben gevonden. 

Wat betreft de QR-code zelf: je kunt gebruik maken van de code op je smartphone of een papieren uitdraai van je code meenemen. Je kunt deze zelf uitprinten via www.coronacheck.nl/print.  

Wat betreft controle: wij vragen je je door je ploegleden te laten controleren op een groene covid-QR-code en/of je bij binnenkomst in het gebouw te melden bij de bar en de aanwezige bardienst te vragen je QR-code te checken. Heb je geen groene QR-code dan verzoeken we je niet naar het gebouw te komen of het gebouw te verlaten. 

We vertrouwen erop dat wij als Rijnlanders op deze manier elkaar zo goed mogelijk zullen helpen en zo zonder al te veel kleerscheuren door deze lastige tijd te komen.

Namens het bestuur,
Fred van Duijn

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024