Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Nieuwbouw: week 47 & 48

Geplaatst op 02-12-2019  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Michiel Pluim

2019-12-02-nieuwbouw-week-47-48Onder leiding van Hans van Willigenburg is het monteren van de stellingen en het ophangen van de riemenrekken de afgelopen weken afgerond. De botenloods is klaar om boten te huisvesten. In twee vrachten zijn op zaterdag 23 en zaterdag 30 november de boten verhuisd van de opslag naar Rijnland. Na wat intern verhuizen hebben alle boten weer hun eigen plek; de zware C-boten maximaal 1-hoog, zodat het uitnemen en weer inbrengen niet meer een enorme krachtsinspanning is. En uiteraard de wherries op wiegen op de grond, netjes aan de zijkant en niet in de gangpaden. Naast opslagcapaciteit waren dat redenen om juist een groter oppervlak aan botenberging te willen hebben. Dat is nu geregeld!!

Er wordt de laatste hand gelegd aan de buiteninrichting. Het botenterrein en de fietsenstalling zijn al volop in gebruik. Naar het vlot is het nog oppassen omdat de rijplaten glad kunnen zijn, zeker bij vorst. Blijf goed opletten en vraag anderen om te helpen om ongelukken te voorkomen!
In de helling naar het vlot lag tot voor kort nog een gapend gat. Nee, daar komt geen roeibak, maar dat deel moet nog geasfalteerd worden. Er ontstaat dan een mooie ruime doorgang naar het vlot en de punt van de acht blijft voortaan niet meer in de struiken hangen. Op verzoek van de Carr is nog een keer goed gekeken naar de helling van het pad vanaf het pad langs het water naar het terras. Het pad is verlegd en langer geworden, zodat de helling nu wel aan de eisen voldoet.

Ondertussen is de hoofdaannemer WBM klaar met zijn werk en zijn de onderaannemers de laatste werkzaamheden in de fitnessruimte aan het uitvoeren. De rode wanden in de fitnessruimte en de bestuurskamer zijn af, de vloerverwarming is ingeregeld en een wifipunt in de fitnessruimte is aangebracht.
Het einde is in zicht!
Heb je vragen over de nieuwbouw, stel ze gerust aan de bouwcommissie of het bestuur.


Michiel Pluim
Commissaris gebouw

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Peter Reimer
02 dec 2019 10:20

Namens de CARR hartelijk bedankt voor de snelle uitvoering van het verlengen van het voetpad naar de sociëteit. Peter Reimer, voorzitter CARR

 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023