Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Nieuwbouw: week 49/2019 t/m 6/2020

Geplaatst op 07-02-2020  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Michiel Pluim

Het vorige bericht sloot ik af met ‘Het einde is in zicht!’.
Toch zijn het de laatste zaken die dan toch nog de nodige tijd kosten, zoals het asfalteren van een deel van de helling naar het vlot, de afwerking van de vloer in de fitnessruimte met een gietvloer en de juiste cilinders in de deuren.
nieuwbouw-week-49-1

Na een vooropname door de bouwcommissie op 2 december 2019 is de aannemer voortvarend aan de slag gegaan om de restpunten weg te werken. Bij de eindoplevering op 18 december 2019, waarbij naast de bouwcommissie ook het bestuur aanwezig was, bleken er nog enkele punten nog niet naar tevredenheid te zijn opgelost. De aannemer heeft deze zoveel mogelijk voor het welverdiende Kerstreces verholpen. Bleven over de vloer van de fitnessruimte en de cilinders in de deuren.

Direct in het begin van 2020 is er nog een verflaag aangebracht op de vloer van de fitnessruimte om deze een egale uitstraling te geven. De cilinders moesten opnieuw besteld worden en daar zat enige levertijd op.

Op 6 februari 2020 zijn de nieuwe cilinders geplaatst. Dit betekent dat met de Rijnland-sleutel de deuren van de nieuwe botenloods kunnen worden bediend en dat het gebouw weer op de gebruikelijke manier via de achterdeur moet worden betreden en het alarm daar moet worden uitgeschakeld door de eerste die komt / ingeschakeld door de laatste die vertrekt.

Gebruik fitnessruimte.
Nu de fitnessruimte klaar is moeten we daar toch ook kunnen ergometeren, is een veelgehoorde vraag. Dat klopt in principe, maar om de vloer te beschermen en te voorkomen dat de ergometers gaan schuiven zijn we op zoek gegaan naar een geschikte antislip mat. Deze hebben we gevonden en uitgeprobeerd en zijn in bestelling. Komende week kunnen we los gaan op de ergometers in de fitnessruimte.

nieuwbouw-week-49-2

LET OP: alleen binnen sportschoenen gebruiken in de fitnessruimte.

Heb je vragen over de nieuwbouw, stel ze gerust aan de bouwcommissie of het bestuur.

Michiel Pluim
Commissaris gebouw

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Mies Bernelot Moens
07 feb 2020 11:11

Het lijkt me belangrijk dat het gaat om schone sportschoenen! In de oude ruimte zie je dat men met vuile schoenen op de ergo gaat. Verder is belangrijk eindelijk eens aan te geven met bordjes dat de ergometers schoongemaakt moeten worden en dat daar ook het juiste materiaal voor aanwezig is. Op de oude ergo-ruimte zie je heel veel niet schoongemaakte rails. Veel mensen denken dat de spuitflesjes daarvoor zijn. Geef dus duidelijk aan dat die flesjes zijn voor het desinfecteren van de hendel. We moeten echt die viezerikken weren uit de nieuwe ruimte!!!!!!

 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023