Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Nieuwe procedure basisexamens

Geplaatst op 24-01-2023  -  Categorie: Bestuursbericht  -  Auteur: Christa van der Aa

instructie-211002-07Examens geven vaak een hele hoop stress. Ook de roeiexamens. Mede daarom zijn we op zoek gegaan naar een andere manier van beoordelen of iemand voldoende vaardigheden heeft om veilig het water op te gaan. Komend half jaar gaan we daarom een nieuwe procedure testen waarbij het halen van je basisbevoegdheden niet meer afhangt van dat ene examenmoment. Je instructeur kijkt in allerlei situaties of je klaar bent voor je Basis-C of St 2 diploma.

Voor het aanvragen van de basisexamens (Ba-C en St 2) neemt je instructeur contact op met de instructiecommissie om vervolgens samen met een 2e beoordelaar af te stemmen. Zij doen dit op basis van het Waarnemingsformulier Basis-C respectievelijk Waarnemingsformulier Stuurexamens (zie bibliotheek).

Je instructeur en de 2e beoordelaar verzorgen de aanvraag bij de examencommissie door middel van een (standaard) mail gericht aan eissimmocnemaxe.[antispam].@rvrijnland.nl. Uitgangspunt is dat je al geslaagd bent voor het theorie-examen. Je voorbereiden voor dat theorie-examen doe je op basis van het Rijnlandboek (or Rijnlandbook UK). Ook tijdens de instructie zal aandacht zijn voor allerlei zaken die belangrijk zijn in het kader van je veiligheid op het water, het materiaal en de vereniging.
Meer informatie over het afleggen van de examens vind je op onze website rvrijnland.nl/leden/examens.

 

Christa van der Aa,
Commissaris opleiden en veiligheid

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023