Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Nieuwe website vanaf dinsdag 29 nov

Geplaatst op 07-11-2016  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Bernard Wortelboer

Op dinsdag 29 november a.s. schakelen we over op de nieuwe website (zie ook het bericht van 10 oktober ‘Onze website wordt vernieuwd’). De website heeft meer mogelijkheden en ook het uiterlijk is wat ‘opgefrist’. Hieronder een overzicht van wat er verandert op dinsdag 29 november:

 

Nieuwe website

 

Lay-out
De website is opnieuw ontworpen. Het ziet er nu iets anders uit en met name de Rijnland kleuren rood, wit en geel zijn nadrukkelijk aanwezig. Er zijn twee horizontale menubalken: rood & geel. De rode balk staat op het openbare deel van de site en het menu in de gele balk wordt zichtbaar als je bent ingelogd.
Een deel van de inhoud van het openbare deel is naar het besloten deel gegaan. Hierdoor wordt het openbare deel overzichtelijker – dit is met name bedoeld voor website-bezoekers die géén lid zijn. Maar veel interne onderwerpen zoals de stukken van de ALV, het gebruik en/of onderhoud van boten, botenwagens, gebouw, etc. staan op het besloten gedeelte. De fotoalbums met foto’s van Rijnland activiteiten zijn daar nu ook te vinden.

Inloggen
Voor de nieuwe website heb je nieuwe inloggegevens nodig. Dat is wat ingewikkelder dan nu, maar dit heeft te maken met de beveiliging van de gegevens die op de website staan. De inloggegevens zijn namelijk gekoppeld aan de ledenadministratie. Alleen leden kunnen inloggen. Je kunt je eigen inloggegevens opvragen met je e-mailadres zoals bekend in de ledenadministratie. Inloggen kan dus alleen als je jouw e-mail adres hebt doorgegeven aan de ledenadministratie. Zonder correct e-mail adres krijg je geen toegang.

Afschrijfboek
Een boot afschrijven kan op de nieuwe website ook als je niet bent ingelogd. Je gaat direct naar de rode knop van het afschrijfboek. De procedure is precies dezelfde als nu en je gebruikt je huidige inloggegevens voor MyFleet.

Meld-je-aan
Het aanmelden voor een activiteit verloopt via het activiteiten beheersysteem en is gekoppeld aan de ledenadministratie en in de toekomst ook de boekhouding. Dat houdt in dat je eerst ingelogd moet zijn als je je wilt aanmelden voor een activiteit.

Ledenlijst
Tot nu toe staat de ledenlijst in het jaarboek. Vanaf 29 november kun je de adres- en contactgegevens van ieder lid gemakkelijk op de website opzoeken.

Eigen account
Je kunt je eigen gegevens inzien, wijzigen of aanvullen. Zoals het plaatsen van je eigen portretfoto voor de ledenlijst. Een aantal gegevens kun je alleen inzien, zoals de examenresultaten en de inloggegevens voor het afschrijfsysteem MyFleet. Je hebt ook inzage in de activiteiten waarvoor je je hebt ingeschreven en in welke groepen je staat ingedeeld. Bij een aantal groepen kun je dat zelf wijzigen.

Forum
Er is op de nieuwe website een online discussieruimte beschikbaar voor leden. Als je bent ingelogd kun je daar direct reageren op nieuwsberichten. Zowel de reacties in het forum als die op nieuwsberichten zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden.

Dinsdag 29 November
Op dinsdag 29 november zal onze internet domeinnaam www.rvrijnland.nl worden omgezet. Deze wijziging moet worden verwerkt bij alle internet providers. En die doen dat wanneer hen dat goed uitkomt (variërend van 1x per uur tot 1x 24 uur). Het kan dus even duren voor de omzetting zichtbaar is. Daaraan voorafgaand zullen we nog meer uitleg geven over de werkwijze en mogelijkheden van onze nieuwe site.

Bernard Wortelboer

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024