Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Nieuws voor wedstrijdroeiers

Geplaatst op 12-01-2022  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Willeke van der Weide

Wedstrijdadministratie: Anneke Vaes volgt Kees de Bruijn op
Na jaren van inzet om ons voor alle wedstrijden in te schrijven heeft Kees de Bruijn nu het stokje overgedragen aan Anneke Vaes. Kees, heel veel dank namens alle wedstrijdroeiers voor jouw secure werk en jouw tomeloze inspanningen om iedereen altijd maar weer op tijd in te schrijven. We hebben de afgelopen jaren de werkwijze hiervoor steeds beter op orde kunnen krijgen. Ook daarvoor dank. Anneke, veel succes gewenst bij het overnemen van dit werk. Je eerste ervaringen met de Korte Vlietwedstrijden waren al een vuurdoop! Het emailadres van de wedstrijdadministratie blijft overigens hetzelfde (rvr.etepmoc21.[antispam].@gmail.com of eitartsinimdadjirtsdew.[antispam].@rvrijnland.nl).

Wedstrijden 2022
Uiteraard zien we allemaal met spanning uit naar 2022: laten we hopen dat we een mooi wedstrijdseizoen kunnen beleven. Crossed fingers in verband met corona! De wedstrijdkalender is hier te vinden en in de activiteitenlijst.

Vernieuwing website 'wedstrijdroeien'
We hebben in het besloten deel de teksten op de website aangepast, met nu verschillende onderliggende pagina's onder het menu 'Wedstrijdroeien':

  • Indoortraining
  • Afschrijven wedstrijdboten
  • Toewijzing wedstrijdboten
  • Deelnemen aan wedstrijden
  • KNRB wedstrijdlicentie

Op de pagina 'Toewijzing wedstrijdboten' staat onder andere een spreadsheet met daarin de plannen voor komende wedstrijden. Uiteraard is het belangrijk voor het toewijzen van de wedstrijdboten om deze op tijd in te vullen, dus graag aandacht daarvoor. Dit is overigens niet voldoende voor een definitieve inschrijving, maar dat mag inmiddels bekend verondersteld worden.

Aanvragen wedstrijdlicentie
Roeiers die (weer) starten met het roeien van wedstrijden dienen zelf een wedstrijdlicentie aan te vragen bij de KNRB. Doe dit op tijd! Hier vind je alle informatie daarover.

Indoortraining
Op deze pagina is het schema zichtbaar van de avonden waarop de verschillende indoortrainingen normaliter plaatsvinden. Omdat dit momenteel niet mogelijk is, heeft Rijnland besloten om ergometers uit te lenen, als daar behoefte aan is. Laat dat vooral weten.

Op de openbare pagina over wedstrijdroeien verwijzen we naar het overzicht van alle wedstrijdploegen in de bibliotheek. Deze proberen we uiteraard up to date te houden, dus meldt het vooral (wedstrijdcommissaris@rvrijnland.nl) als er wijzigingen in je ploeg zijn.


Willeke van der Weide

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024