Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Nog even terugblikken op 2019…

Geplaatst op 13-01-2020  -  Categorie: Verslag  -  Auteur: Eugenie van Miltenburg en Adriaan ten Bruggencate

2020-01-14-kerstlunch-1Even nagenieten van mooie beelden (klik hier voor de foto’s) van de kerstlunch op 15 december j.l.. Dezen willen we jullie niet onthouden, het was immers weer een succes.

Een Kerstlunch om de leden van onze vereniging dwars door de teamverbanden heen gezellig met elkaar in contact te brengen.

In een uitbundig in kerstsfeer gebrachte sociëteit ontstonden snel geanimeerde gesprekken aan de 5 tafels met rond de 40 deelnemers.

Met een eigentijds uitgeserveerd vegetarisch menu werden de deelnemers verrast. Na de soep brachten Caroline Kaptein en Adriaan ten Bruggencate twee Engelse Kerstliedjes ten gehore: “God rest you merry gentlemen” en “Once in Royal Davids city”. Na de eerste regel begonnen de aanwezigen lekker mee te zingen. Toen de voorzangers er na de beide liedjes mee stopten, begon het gezelschap aan de middelste tafel meteen zelf “We wish you a merry Christmas” te zingen al snel gevolgd door de voorzangers en de leden aan de andere tafels. Het zingen en meezingen bleek dus een schot in de roos.

Na het hoofdgerecht kreeg de voorzitter van onze vereniging, Evert Gianotten, het woord. Met de verbouwing net achter de rug en het elfde lustrum in aantocht had hij genoeg te vertellen.

Er kwamen veel complimenten over het eten en de organisatie en nog belangrijker; de sfeer zat er goed in en iedereen bleef nog een tijd natafelen, genietend van het laatste lekkers en van de gezellige gesprekken.

De soevie houdt deze traditie er graag in, zeker wanneer er nog meer leden aansluiten.

 

Namens de Soevie

Eugenie van Miltenburg en Adriaan ten Bruggencate

2019-12-15-kerstlunch

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023