Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Novembervieren in coronatijd

Geplaatst op 11-11-2021  -  Categorie: Verslag  -  Auteur: Kees de Bruijn

2021-11-11-novembervieren-in-coronatijdHet blijkt soepel te kunnen, het organiseren van een roeiwedstrijd in corona-tijd. De corona pagina op de website van de Novembervieren doet het ergste vermoeden, maar het valt mee.

In de botenwagen bij RIC vinden we het tasje met de boeg- en rugnummers (nog bedankt voor het ophalen Saskia!) en daarbij een zestal oranje polsbandjes (1 stuurvrouw, 1 coach, 4 roeiers). Die hebben we nodig als we het gebouw van RIC binnen willen. Op voorhand zijn de verschillende roeiverenigingen toebedeeld aan de clubs langs de Amstel, met verschillende kleuren polsbandjes, en wij dus met oranje aan RIC, waar we ons mogen omkleden en koffie drinken.

Bij aankomst bij het gebouw van RIC wordt onze Corona QR gecheckt, en na het noemen van onze geboortemaanden en het tonen van de ID krijgen we een groen polsbandje om en mogen we verder. Met deze 2 polsbandjes zijn we voor de rest van de dag van de controles af en kunnen we ons vrij bewegen binnen en buiten. In de kleedkamer is het weer bijna net zo druk als in de pré-Coronatijd. Het voelt wat vreemd in deze tijd van oplopende besmettingscijfers, maar ook fijn dat het weer “als vanouds” is, het zoeken naar je tas en manoeuvreren naar een plekje om je af te drogen.

We varen met onze HVH4*+ met Babette van Laga als stuurvrouw in het derde blok, en als tegenstanders hebben we 2 Willem lll ploegen waarvan we er een te snel af zijn. We zijn onder de indruk van de wijze waarop Babette ons laat “meeliften” met een paar inhalende jongere ploegen, en we weten zeker dat we geen meter teveel hebben gevaren. Onderweg krijgen we zelfs extra aanmoedigingen: Allez Lagaai.

Het bier na afloop bij RIC smaakt ook weer als vanouds, het is gezellig en we kunnen proosten met de mannen en de stuurvrouw van de HVE4*+, knappe overwinning en een fractie sneller dan De Laak! En in het voorbij gaan hebben we Lucas al gefeliciteerd, en coach Ad, de snelste in de HG4*+, met de combi Rijnland/Njord/Laga!

In de loop van de dinsdag na het wedstrijdweekend word ik behoorlijk verkouden en hoesterig; dan gaan de gedachtes toch even terug naar die volle kleedkamer. Toch maar de PCR test gedaan voor alle zekerheid.
En dan op naar de Korte Vliet Wedstrijd.


Kees de Bruijn

 

Zie onder de klassering en eindtijden Rijnland op Novembervieren 2021 

5 DVC4*+  Rijnland 1 Elsinga/Gerrits/Lindeboom/Vaes/Pluim 16.05.0
2 DVF4*+  Rijnland 2    De Jong/Korving/Korevaar/Pluim/Callies  17.06.0
1 HG4*+ Rijnland/Njord/Laga Lucas Veldmaat/Njord/Laga   13.04.6 (blik)
1 HVE4*+ Rijnland 2    Ijff/Link/Ruoff/Pluim/Korevaar     14.55.0 (blik)
5 HVC4*+ Rijnland/Vada Klomp/Goedkoop/Vada /Terwen 15.04.1
7 HVD4*+ Rijnland 1 Hondelink/Poelstra/Schulten/Saaf/Geneste de Rycke 15.48.5
2 HVH4*+ Rijnland/Laga  De Bruijn/Smit/Reimer/Handels/Schep  16.37.9    
6 HVC4+ Rijnland/Asopos Kee/Van Enken/Van Keek/Fox/Asopos 16.11.2
2 HVF4+  Rijnland 2    Helle/D’Hoore/Boissevain/Ijff/Haase    16.16.9
 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023