Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Onze website wordt vernieuwd

Geplaatst op 12-10-2016  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Hans Kerkers

Logo Captain

Binnenkort is het zo ver! 

Onze website wordt vernieuwd!
We gaan voor ons website-beheer over van Bratpack naar e-Captain, een geïntegreerde online ondersteuning van o.a. ledenadministratie, website, boekhouding, facturatie, webmail, mailing en nieuwsbrieven. 

Waarom doen we dit?
Eind vorig jaar is tijdens de ALV besloten dat ons Jaarboek op het besloten deel van onze website zal komen te staan. Dit kan alleen als de website voldoende is beveiligd en e-Captain biedt die veiligheid. Maar met e-Captain kan meer. Naast het veilig kunnen beheren en publiceren van persoonsgegevens kunnen we met e-Captain meer wensen invullen, zoals het overbrengen van de boekhouding en facturatie. Bovendien biedt het systeem meer flexibiliteit en is het goedkoper. 

Hoe ver zijn we nu?
Vanaf augustus is Bernard Wortelboer, een van onze hoofdredacteuren, aan de slag gegaan om het systeem te doorgronden en de inhoud van de oude naar de nieuwe website over te zetten. De ledenadministratie is ingevoerd en onze penningmeester Gert van Uitert is, met hulp van Jacques Huisman, bezig om de boekhouding over te zetten naar e-Captain. Dit zal volgend jaar operationeel zijn en als dat goed gaat kan ook de facturatie via e-Captain worden ingevoerd. 

Wat betekent dit voor ons?
De overgang naar e-Captain zal binnen enkele maanden voor iedereen zichtbaar zijn met de introductie van een geheel nieuwe website met eigen ontwerp. Het adres van de website blijftwww.rvrijnland.nl maar deze laat dan de nieuwe website zien die in e-Captain is gebouwd. Voor bestuur, commissarissen, webmasters, enz. zullen nieuwe e-mail accounts komen in e-Captain. Zodra die bekend zijn worden ze gepubliceerd. Het aanmelden voor activiteiten gaat op een andere manier, maar biedt meer inzicht voor de organisatoren. Ook het maken en mailen van nieuwsbrieven zal via het nieuwe systeem verlopen. Examenresultaten worden in e-Captain bijgehouden. Periodiek én na ieder examen wordt deze geladen in MyFleet. Al met al vergt dit een goede voorbereiding voor de mensen die er mee zullen gaan werken. Daar wordt op dit moment hard aan gewerkt. 

Wanneer is de verandering zichtbaar?
Voor het eind van dit jaar zal de nieuwe website operationeel zijn. Het ziet er anders uit en de manier van inloggen voor het besloten deel zal ook anders zijn. Maar daar zullen we tijdig informatie over geven en we kunnen ook hulp bieden als iets niet duidelijk is of als het inloggen problemen geeft. 

We houden je op de hoogte! 

Hans Kerkers, secretaris

Website

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024