Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Ooievaarspas

Geplaatst op 06-11-2023  -  Categorie: Bestuursbericht  -  Auteur: Caroline Wortelboer  -  Bron: Ooievaarspas

ooievaarspas 2Oproep: meld je aan bij het bestuur wanneer je in het bezit bent van een Ooievaarspas!

De gemeente Den Haag, in samenwerking met de gemeente Leidschendam-Voorburg, vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Ook mensen voor wie dat lastig is, bijvoorbeeld doordat zij moeten rondkomen van een minimum inkomen. Zij bieden daarom graag een oplossing: de Ooievaarspas. Hiermee krijgen mensen met een laag inkomen korting op bijvoorbeeld evenementen, sportactiviteiten of tentoonstellingen. En dus ook op de contributie.

Ook RV Rijnland vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen met onze mooie roeisport en kan genieten van het prachtige roeiwater in onze omgeving. In het verleden waren wij aangesloten bij de Ooievaarspasregeling van Den Haag en Leidschendam-Voorburg, maar omdat wij lange tijd geen leden hadden die van de regeling gebruik maakten zijn wij door de gemeente uitgesloten van deelname. We hebben nu 1 lid dat graag van de regeling gebruik wil maken, maar om weer te kunnen deelnemen hebben wij minimaal 2 leden nodig die in het bezit zijn van een ooievaarspas.

 Vandaar deze oproep aan onze leden:

  1. Mocht je in het bezit zijn van een ooievaarspas, meld je dan alsjeblieft bij de secretaris siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl.
  2. Ken je misschien mensen die graag zouden willen roeien (in de omgeving Den Haag / L’dam Voorburg) maar die daar om financiële redenen vanaf zien en die gebruik maken of zouden kunnen maken van een ooievaarspas? Wijs ze dan op deze optie.

Zelfs met 1 extra lid met een ooievaarspas kunnen we deze regeling nieuw leven inblazen.

In financieel opzicht gaat de vereniging er niets op achteruit. Veelal wordt de helft van de contributie rechtstreeks aan een vereniging betaald door een Ooievaarspashouder en de andere helft wordt dan door de Gemeente Den Haag en/of Leidschendam-Voorburg gestort.

We horen graag van je wanneer je kunt helpen. 

 

Jan Schulten, penningmeester
Caroline Wortelboer, secretaris

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023