?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 
 

Ook (weer) eens in een roeiboot stappen?

Geplaatst op 22-06-2017  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: Jan Willem Boissevain

Vrijdagavond 30 juni open avond met BBQ bij Roeivereniging Rijnland.

 

Vrijdagavond 30 juni is iedereen welkom om kennis te maken met de mooie roeisport en het gezellige Rijnland. Leden strijden die avond in wisselende samenstellingen tegen elkaar op het water en er is een gezellige barbecue. De ideale gelegenheid om te komen kijken en ook zelf (weer) eens in een roeiboot te stappen dus. Inloop van 18.00uur - 21.00 uur, we zorgen voor begeleiding. We zien je graag!

 

Roeivereniging Rijnland is gevestigd in recreatiegebied Vlietlanden. Van daaruit roei je prachtige tochten of train je fanatiek eventueel met begeleiding van een coach op de kant. Rijnland is een roeivereniging waar je alle vormen van de roeisport kunt beoefenen. Je kunt er als tiener, twintiger of dertiger met roeien beginnen, maar ook op je veertigste, vijftigste of nog later. Roeien is een sport die nauwelijks blessures oplevert. Voor mensen met een lichamelijke beperking heeft Rijnland de nodige voorzieningen

 

Rijnland bereik je met de fiets via de Vlietweg (vanuit Leiden), Oostvlietweg (vanuit Leidschendam) of Vlietlandbrug (vanuit Voorschoten). Rijnland bereik je per auto via de N206 (Europaweg) of de A4, afrit 7, richting recreatiegebied Vlietland. Na 2 km op de T-splitsing rechtsaf en doorrijden tot het einde, een parkeerplaats (net voorbij restaurant Waterfront). Daar parkeren en verder lopen naar het kanaal. Rechtsaf en 200m langs verder vind je de toegang van Rijnland.

2017-06-22-ook-weer-eens-in-een-roeiboot-stappen

Adres: Rietpolderweg 12, 2266 Leidschendam

Wilt u een keer kennismaken met de roeisport en  de mensen van roeivereniging Rijnland? Vrijdagavond 30 juni bent u van harte welkom!

 

Plaats een openbare reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en lees elke twee weken de nieuwsberichten. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief zelf. Bekijk de  privacyverklaring

 
 
 
 

© 2019 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 augustus 2019

 

 

© 2019 RV Rijnland