Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Opening nieuwbouw voor genodigden

Geplaatst op 05-10-2020  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Michiel Pluim

2020-10-05-opening-nieuwbouw-voor-genodigden-22020-10-05-opening-nieuwbouw-voor-genodigden-3Op 26 september 2020 is de nieuwbouw van onze roeivereniging voor een klein gezelschap genodigden geopend. Bij deze bijeenkomst waren de wethouder Sport Nadine Stemerdink, de ambtenaar die betrokken was bij de vergunningverlening, de architect, de aannemer, de verhuurder van de tijdelijke opslag van de boten, onze erfpachter, de bouwcommissie, enkele Rijnlandleden, die nauw betrokken waren bij de nieuwbouw en een afvaardiging van het bestuur aanwezig.

In de toespraak van onze voorzitter en de commissaris gebouw werden de partijen bedankt voor het geleverde werk en de goede sfeer en samenwerking waarin het project is gerealiseerd. Aan de orde kwam ook het geld dat benodigd was voor de nieuwbouw. Door schenkingen, acties en het kopen van obligaties hebben veel leden bijgedragen om de nieuwbouw mogelijk te maken. Daarna was het de eer aan Lambert Baaten, de voorzitter van de bouwcommissie, de openingshandeling te verrichten. Die handeling bestond uit het onthullen van een plaquette in de fitnessruimte, die de uitbreiding van het verenigingsgebouw symboliseert en alle gulle gevers bedankt: ‘Met dank aan alle gulle gevers’. Zonder deze gulle gevers hadden we de nieuwbouw 2019 niet kunnen verwezenlijken.

Na een rondleiding door de fitnessruimte en een bezichtiging van de nieuwe botenloods en het buitenterrein werd het glas geheven op het resultaat en werd er op veilige afstand nog wat nagepraat. Klik hier om de foto’s te bekijken.


Michiel Pluim

2020-10-05-opening-nieuwbouw-voor-genodigden-1

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024