Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Opknappen kleedkamers en doucheruimtes

Geplaatst op 01-03-2021  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Michiel Pluim

2021-03-01-opknappen-kleedkamers-en-doucheruimtesIn de ALV van november 2020 is de financiële verantwoording van fase 1 van de nieuwbouw gepresenteerd en is tevens aangegeven dat de komende jaren geen ruimte is om ons te wagen aan fase 2, de uitbreiding van de kleedkamers. Hiervoor komt over 8 jaar pas weer ruimte.

In een overleg met een delegatie van het nieuwe bestuur van RV Rijnland en tevens het nieuwe bestuur van Stichting Watersport de Vliet is de wens uitgesproken niet zo lang te wachten en de spaarpot die bij de Stichting staat voor fase 2 nu al in te zetten om de kleedkamers en de doucheruimtes op te knappen.

Hiervoor zal in de komende ALV van 18 maart een voorstel worden voorgelegd aan de leden. Vooruitlopend daarop is het goed te weten waar jij als lid van RV Rijnland aan denkt bij het opknappen van de kleedkamers en de doucheruimtes om daarmee een programma van eisen op te stellen, een werkomschrijving te maken en offertes aan te vragen. Het streven is de uitvoering in 2021 af te ronden. Uiteraard allemaal onder de voorwaarde dat de ALV akkoord gaat met het voorstel. Dus: WIE HET WEET MAG HET ZEGGEN !!

Heb je ideeën/wensen waaraan volgens jou de kleedkamers en doucheruimtes moeten voldoen, laat het dan weten aan de commissaris gebouw via wuobegsirassimmoc.[antispam].@rvrijnland.nl

Alvast bedankt voor het meedenken en de creatieve ideeën.


Michiel Pluim
Commissaris gebouw

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Mies Bernelot Moens Mies Bernelot Moens
10 mrt 2021 17:20

Ik zou graag zien dat met het volgende rekening wordt gehouden wat betreft de dameskleedkamer en douches: - het moet er netjes uit gaan zien, dus leidingen netjes wegwerken. Ga eens kijken bij de Maas of Hemus. - kan die emmerbak niet weg en in plaats daarvan een tweede wasbak waarvan de kraan op een zodanige hoogte zit dat je er een fles en evt. emmer voor de schoonmaak kan vullen. - ventilatieraampjes vervangen door raampjes waar je goed bij kan, evt. roosters. Je kunt er nu vrijwel niet bij. - ruimte zodanig afwerken dat deze schoon kan blijven. verban de stofnesten op hoogtes waar je niet goed schoon kan maken. - stopcontacten voor 3 föhns en vaste bakjes om ze veilig neer te legen zodat ze niet op de vloer donderen - 3 spiegels of spiegelwand bij de föhns - rekken waar je goed bij kunt voor tassen. De huidige rekken zijn te hoog. - de huidige banken zijn wel praktisch, maar niet erg mooi en zien er onderop ook vaak vies uit. Liever vaste banken zonder onderstel - betere ventilatie/afzuiging - 4 douches met een mengkraan, die je eenvoudig per douche kunt afstellen. - iets meer m2 - kluisjes in de kleedkamer ipv de gang Mies Bernelot Moens

 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024