Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Oproep om richting watertoren te roeien/trainen op zondag(ochtend) 31 januari!

Geplaatst op 27-01-2021  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Willeke van der Weide

Njord heeft aanstaande zondag 31 januari een sparsessie gepland. Ze zullen voor de ervaren groep een afstand van 4km en voor de onervaren groep een afstand van 2km afleggen richting Leidschendam (tussen hectometerpaaltjes 17,7 - 13,7). De spar wordt verdeeld over de dag gevaren om drukte te voorkomen, maar waarschijnlijk zal het drukste moment in de ochtend liggen. Njord vraagt ons dan ook om zondag (vooral in de ochtend) zo veel mogelijk richting de watertoren te varen. 

Ze geven hierbij aan: 'We zullen ons ook tijdens de spar zo goed mogelijk aan de vaarregels proberen te houden, maar dit blijkt in de praktijk soms een uitdaging wanneer er wordt ingehaald. Zeker bij de onervarenere roeiers blijkt dit in kleine nummers zoals de 2- wel eens moeizaam aanpassen! Ik zou jullie daarom willen vragen daar dit weekend tot op zekere hoogte rekening mee te houden. Ik heb de coaches instructie gegeven om goed op het andere vaarverkeer en de regels te letten, maar ik hoop dat ik ook op jullie medewerking kan rekenen'.

Eenzelfde verzoek, maar dan voor zondagmiddag 7 februari heb ik bij Njord neergelegd vanwege onze 'challenge' voor de wintercompetitie. Ik ga ervanuit dat we elkaar in beide weekenden tegemoet komen.

 

Willeke van der Weide

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Winfred Haase
27 jan 2021 14:31

spreekt van zelf

 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023