Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Planning voorjaarswedstrijden

Geplaatst op 08-03-2017  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Willeke van der Weide

Traditiegetrouw staan de komende weekenden voor een wedstrijd / veteranenroeier in het teken van H4K, Head of the river Amstel en jeugdhead, tweehead en skiffhead. Bij deze wil ik iedereen nog even wijzen op het Headdiner, en de inschrijving hiervoor via de website. Allemaal heel veel succes gewenst! En let nog even op de gewenste betalingen. E-captain kan (nog) niet aangeven hoeveel je moet betalen, maar dat staat wel bij de details per wedstrijd aangegeven.

En daarna? Geen zwart gat, maar weer nieuwe wedstrijden op de kalender!

8 april: Amsterdam Masters (bosbaan)
22 april: Oude IJssel Race (Doetinchem/Deventer): een nieuwe wedstrijd van 11,5 km voor skiffs en tweetjes (met correctiefactor voor leeftijd)
7 mei: Brabant8 (Tilburg)
14 mei: Spaarne Lente Race (Heemstede)
28 mei: Dommel Regatta (Den Bosch)
11 juni: Zwartewater Regatta (Zwolle)
17 juni: DMO in Tilburg
24 juni: Markregatta in Breda
6-10 september: FISA Masters in Bled (Slovenie)

We willen graag ruim van te voren inzicht hebben in de wensen van de diverse ploegen m.b.t. wedstrijden en daaraan gekoppeld de boten. Deze informatie is voor de commissaris wedstrijdroeien en de commissaris materieel van belang om een botenplanning te kunnen maken. Dit geldt met name voor de wedstrijden waar veel ploegen aan willen deelnemen; voor de voorjaarswedstrijden naar verwachting de Spaarne Lente Race en de DMO.

Daarom ontvangen we graag uiterlijk 9 april een voorlopige planning voor de wedstrijden van april t/m juni. Voor de FISAMasters (waarvan de voorinschrijving reeds geopend is) willen we de plannen graag uiterlijk 15 mei horen.

Uiteraard is deze planning voorlopig en hoeft nog niet voorzien te worden van een invulling van alle namen van roeiers (waar het ploegen betreft) maar wel van invulling van gewenste boten. Tevens staat dit los van de definitieve inschrijvingen die per wedstrijd nodig zijn: dit moet nog apart gedaan worden en kan – voor de meeste wedstrijden - tot twee weken vóór de wedstrijd via https://www.rvrijnland.nl/activiteiten. Hiervoor verwijs ik graag nog even naar een recente publicatie op de website.

 

Mochten er vragen zijn over inschrijvingen of botentoekenning, dan hoor ik dat graag!

 

Willeke van der Weide

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023