?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Praat mee over de instructie bij Rijnland

Geplaatst op 30-01-2021  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Arthur Overlack

Op donderdag 4 februari a.s. vanaf 20.00 uur vindt een Teams-bespreking plaats over onze plannen m.b.t. de roei-instructie bij Rijnland.

Roei- en stuurinstructie is voor veel van ons de kennismaking met de sport, de vereniging en alle betrokken medeleden. Vaak worden in deze periode ploegjes gevormd en afspraken gemaakt om regelmatig gezamenlijk tochten te maken. In feite is de roei-instructie een kernactiviteit van de vereniging.

De huidige organisatie van roei-instructie vertoont enkele knelpunten. Op verzoek van het bestuur hebben we een voorstel gedaan om de instructie te verbeteren. Dit is te vinden op in de ledenbibliotheek op deze website (inloggen - Vereniging → Ledenbibliotheek→ Instructie) of via deze link:  instructie-rijnland-2021-2025.pdf

Vanzelfsprekend krijgt iedereen ruimschoots de gelegenheid vragen te stellen of opmerkingen te maken.

4 februari bespreken we de plannen in een online bijeenkomst met de huidige instructeurs en iedereen die belangstelling heeft. Wil je erbij zijn? Stuur dan een mail naar eitcurtsni.eissimmoc.[antispam].@rvrijnland.nl. Je ontvangt dan een uitnodiging voor de Teams-bespreking.

Om mee te doen moet je wel eerst Teams op je computer of Ipad installeren (gratis en heel makkelijk). Dat kan via de Appstore als je een Apple computer of IPad hebt, of via de Microsoft Teams site die je hier vindt: https://teams.microsoft.com/uswe-01/downloads

Vanaf 19.30 uur kan je inloggen en kan je bij problemen over Teams contact opnemen met Arthur Overlack (06-48254773) of Margriet Oomens (06-12234800). Zij kunnen je uitleggen hoe een en ander werkt.

Arthur Overlack
Diny de Jong
Job Dresden
Margriet Oomens

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2023 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 8 december 2022