Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Rijnland dicht betekend ook écht dicht

Geplaatst op 02-04-2020  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Michiel Pluim

In verband met het indammen van het coronavirus heeft het kabinet de maatregelen verlengd tot en met 28 april 2020. Voor alle sportverenigingen geldt dat ze tot die tijd dicht blijven om sociale contacten te vermijden; dus ook voor Rijnland. DICHT betekent ook echt DICHT. 

Uit het overzicht van de maand maart 2020 van de meldkamer volgt dat toch regelmatig het alarm wordt uitgeschakeld en weer ingeschakeld. Er komen dus regelmatig leden in het gebouw en vertrekken na verloop van tijd weer. Barend komt er voor zijn werk en voor het uitlenen van de ergometers is het gebouw ook even open geweest. Toch blijven er perioden waarvan het bestuur zich afvraagt waarom er leden binnen zijn, nu er niet geroeid en niet geërgometerd kan worden. Het bestuur vraagt iedereen dan ook dringend zich aan de afspraken te houden, thuis te blijven, en de vereniging tot nader order te mijden. Mocht je om welke reden dan ook in het gebouw moeten zijn, meld dit dan aan de commissaris gebouw  (wuobegsirassimmoc.[antispam].@rvrijnland.nl) of via de WhatsApp van de commissaris gebouw.

Helaas moeten we met zijn allen nog even geduld hebben voor we weer kunnen roeien, maar we doen het voor de goede ‘zaak’.
Let op elkaar (op afstand) en blijf gezond!

Michiel Pluim
Commissaris gebouw

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Lanny Tan Lanny Tan
16 apr 2020 14:52

Misschien is het een idee om leden te laten meedenken hoe we straks weer kunnen beginnen met roeien (als het mag) zonder dat we met z’n allen tegelijk naar de club stormen!

Hester Eriks Hester Eriks
02 apr 2020 19:06

Misschien toch een extra ketting met slot om het hek, zoals bij alle sportverenigingen in de omgeving???? Kinderachtig dat weldenkende mensen zich er niet aan kunnen houden.

 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024