Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Rijnland daagt je uit!

Geplaatst op 20-11-2020  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Pascal van den Ouden, Nico Ravesteyn

12 December 2020 gaat de grootste roeirace van de wereld weer van start. Mark Slats en Kai Wiedmer stappen samen in een speciaal ontworpen boot, om de Atlantische Oceaan over te roeien. In ongeveer 35 dagen. Nico van Ravesteyn heeft de beide mannen vanuit Rijnland op roei gebied begeleid. Het idee is daardoor geboren om 5000km met de mannen mee te roeien en wellicht eerder op plek van bestemming te zijn dan zij. 

2020-11-20-rijnland-daagt-je-uit


Iedereen kan meedoen om die 5000km bij elkaar te roeien. Elke keer dat je op de ergometer, skiff of in een twee stapt stuur je ons de hoeveelheid kilometers die je geroeid hebt door. Dit mag een simpel smsje, appje of mailtje zijn. Wij zullen dagelijks een update geven van de geroeide kilometers en dit wegzetten tegen de kilometers van Mark en Kai. Je kan dus elke dag van de week meedoen, zo vaak je maar wilt!!

Aan het einde van de tocht zal de Rijnlander met de meest geroeide kilometers iets leuks ontvangen.

Ben je nieuwsgierig geworden hou dan goed de Rijnland site in de gaten, of ben je er al uit meld je dan aan op de site. Om je aan de melden, klik hier.

Op onderstaande links kun je lezen aan welke race Mark en Kai zullen deelnemen en voor welk goed doel ze roeien. Mocht u de mannen willen sponsoren kunt u zich aanmelden via de 2de link.

Sportieve groet
Nico & Pascal

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Nico van Ravesteyn
20 nov 2020 14:28

Deze actie is afgestemd met Row4Cancer. Daarom heb ik Rijnland maar meteen opgegeven als team voor deze sponsoractie van Mark en Kai. Wie volgt? Het mee roeien begint pas vanaf 12 december, de start van deze Oceaanrace.

 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023