Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Rijnland - een opkomende jeugdvereniging

Geplaatst op 12-10-2021  -  Categorie: Verslag  -  Auteur: Ele Jan Saaf

2020-10-12-rijnland-een-opkomende-jeugdvereniging 2Op zondag 10 oktober waren we te gast bij de KR&ZV De Maas voor jeugdwedstrijden over 400 meter, gecombineerd met ergometer-sprints van 250 meter. Rijnland was aanwezig met een Mix C4x + (jeugd), een Mix gladde vier ( junioren) en twee dubbeltwee’s (meisjes jeugd en jongens junioren).

De dag was een groot succes voor onze vereniging. Iedere boord-aan-boord race/heat waarin Rijnland meedeed is gewonnen door Rijnland. En op de ergo heeft Sergio een record van 42 seconden over 250 meter geroeid. Leonard had bijna de snelste tijd overall  - als hij niet van zijn bankje was gegleden. ☹

De meeste jeugdleden deden voor het eerst mee nadat sommigen enkele weken geleden al geproefd hadden van de regionale jeugdcompetitie bij De Laak en daar uitermate enthousiast waren geraakt.  Een zeer geslaagde kennismaking, die naar meer smaakt.

In totaal waren er drie blikken voor Rijnland: voor de razendsnelle gladde 4, voor de krachtige C4 en voor supersprinter Sergio op de ergo. Bij de prijsuitreiking noemde de voorzitter ons een ‘jeugdvereniging in opkomst’.

Dank aan alle coaches die de dag hebben begeleid (vooral Caré en Nathan) en natuurlijk onze onvolprezen coördinator Caroline en alle coaches en ouders die onze roeiers in staat stelden zulke fantasatische prestaties neer te zetten.


Ele Jan Saaf

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Mies Bernelot Moens Mies Bernelot Moens
13 okt 2021 08:00

Ik zie dat het niet om Sergio gaat, maar om Leonard. Sorry niet goed gelezen.

Mies Bernelot Moens Mies Bernelot Moens
13 okt 2021 07:57

Sergio: Let er bij een volgende sprint op dat je de dragfactor (schuif) op een hogere stand zet en de stand van de voetenplank ook een of twee gaatjes hoger dan je bent gewend. Ik kan je hier wel een klein lesje in geven. Ik ben zelf ooit bij de start van een wedstrijd in de acht als slag ook finaal over mijn bankje gegaan.

 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024