Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Rijnland zonder roeien

Geplaatst op 19-03-2020  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Evert Gianotten

Beste Rijnlandleden,

Omdat we elkaar niet op de vereniging kunnen treffen, even een bericht van uw voorzitter. Het is een onwezenlijke tijd. Zo denk je nog dat we er met wat aanbevelingen over hygiëne en handenschudden vanaf komen, zo word je door de omstandigheden gedwongen alle activiteiten te stoppen. We zullen de komende weken en misschien wel maanden niet mogen roeien, noch elkaar spreken op het vlot of bij de koffie. Dat hebben we niet eerder meegemaakt.

Ik hoop van harte dat dit ongemak, -- want erger mag je het niet noemen in vergelijking met de ziekte die ervoor verantwoordelijk is -- niet al te lang hoeft te duren, maar we weten het niet. Als dat nodig is om verdere besmetting te voorkomen, om ernstig ziek worden van andere verenigingsleden laat staan erger te vermijden, dan moet het maar zo.

De meeste activiteiten van de vereniging zijn tot nader order afgelast. Geen trainingen, geen tochten, geen bijeenkomsten of vergaderingen. Maar onze verenigingsorganisatie blijft in de lucht. In dat verband kan ik u melden dat het bestuur waar nodig en mogelijk zijn taken blijft uitvoeren en verantwoordelijkheden nemen. En op veilige afstand kunnen voorbereidingen voor activiteiten in de zomer en het najaar natuurlijk wel worden getroffen.

De ALV van 19 maart is niet doorgegaan en we zullen te zijner tijd bepalen hoe we met de daarvoor geagendeerde zaken omgaan. Eén punt daaruit zetten we door. Omdat er geen tegenkandidaten zijn ingediend neemt met ingang van vandaag René Hooijdonk de rol van ‘commissaris materieel’ over van Bauke Smit en blijven de andere bestuursleden gewoon in functie. Bauke, aan wie veel dank toekomt voor zijn inzet voor de vloot, zal op een andere manier bij het materieel betrokken blijven.

Ik verwacht niet dat de volledige sluiting van Rijnland snel over zal zijn. Zodra er weer nieuws is, zullen wij dat op de website laten weten. Rest mij u allen het goede toe te wensen. Blijf in conditie met wat er aan bewegingsmogelijkheden is overgebleven, houd uzelf en uw omgeving in de gaten.

Met Rijnlandse groet, Evert Gianotten.

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024