Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Zondag 20 januari 2019 rond 14.30: RijnlandSilverskiff

Geplaatst op 05-12-2018  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Hans Marten Hazelbag

2018-12-05-rijnlandsilverkiffTijdens ons verblijf in Turijn vanwege de afgelaste Silverskiff wedstrijden rees het plan een low-profile versie van de wedstrijd te organiseren op Rijnland. Uiteraard ijs en weder dienende...

Het is een wedstrijd voor skiffs. We hebben geen stroming, geen drijfhout, geen Sinkovic, geen schreeuwende Italiaanse omroeper, geen grote bekers of blikken van Abbagnale. Maar wél 11 km met keerpunt halverwege, Bakkersloot-Salamander-Bakkersloot, illustere tegenstand uit hopelijk heel NL, én inschrijfgeld!

Voor 30 euro steunt u het Goede Doel (de verbouwing van Rijnland) en zorgen we voor een eenvoudige maaltijd na afloop. Het wordt een head-start waarbij resultaten uit 'enig' verleden garanties geven voor de startvolgorde. Voor botenwagens is plaats op het parkeerterrein 300m. van de vereniging.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor de wedstrijd á  € 30 per persoon kun je overmaken op rekening NL14 INGB 0002 8509 86 t.n.v. Roeivereniging Rijnland Wedstrijdrekening ovv  Silverskiff,  naam en vereniging. Iedereen, ook niet-leden, kunnen zich inschrijven via de activiteitenlijst of direct via onderstaande knop. Ben je lid, log dan eerst in voordat je je inschrijft. Je hoeft dan je eigen gegevens niet meer in te vullen.

 

Inschrijven RijnlandSilverSkiff

 

 

 

Hans Marten Hazelbag

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023