Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Roei mee de oceaan over

Geplaatst op 08-12-2020  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Pascal van den Ouden & Nico van Ravesteyn

Waarom

Op 12 December start de Talisker Whisky race, ploegen van over de hele wereld varen dan een stukje van 5000km de noordelijke Atlantische oceaan over. Zo ook Mark en Kai. Mark Slats heeft dit eerder gedaan in zijn eentje. Hij heeft toen een opmerkelijke prestatie neergezet door als eerste solo roeier tussen meer persoonsboten over de finish te komen.

Dit jaar starten Mark en Kai samen en is het streven om tussen 30 en 35 dagen de 5000km af te leggen. Een prestatie van wereldformaat. Nico van Ravesteyn heeft beide mannen kennis laten maken met een roeiboot en ze op roeigebied begeleid tot volwaardige roeiers.

Wie

Het leek ons leuk om in deze gekke periode van covid elke gelegenheid aan te grijpen om alle rijnlanders te betrekken in een uitdaging. Om Mark en Kai te steunen in hun dappere roeitocht willen we in de periode van start tot finish (30/35 dagen) met alle rijnlanders zoveel mogelijk kilometers proberen te roeien. 

Hoe

Elke keer dat je op een ergometer of in een boot stapt (welke nu afgeschreven mogen worden) kun je de geroeide kilometers doorgeven via sms/whatsapp/mail. Roei je met meer personen in een boot doe je dat als team. Je kunt mee blijven doen totdat Mark en Kai zijn gefinisht.

We vinden het ook leuk als we zo nu en dan een foto krijgen van mensen in de boot of ergometer, Strava afbeeldingen, zodat we dit op de website kunnen plaatsen. Elke dag proberen we een dag stand op de site te melden. De persoon of team aan het einde van de rit met de meeste kilometers ontvangt geheel in thema van de Talisker Whisky een presentje.

Graag zien wij voor 12 december de aanmeldingen verschijnen op de site, zodat we kunnen inschatten hoe het animo is voor dit event. Mocht je tijdens de challenge bedenken toch mee te willen doen, kun je meteen je standen doorgeven.

 

App/sms/mail mogen naar mij toe gestuurd worden:
neduonednavlacsap.[antispam].@gmail.com
06-81449122
(Graag naam of teamnaam vermelden)

Los van bovenstaande willen we jullie nog meedelen dat Mark en Kai voor een ontzettend mooi doel roeien. Onderstaand 2 links naar de Talisker whisky race 2020 en het goede doel waarvoor zij roeien. Mocht u de mannen los van eigen de sportieve prestatie willen steunen in hun tocht. Kunt u hen via de link ook geheel vrijblijvend steunen middels een donatie.

 

20-12-08-roei-mee-de-oceaan-over-1Talisker Whisky challenge 2020
https://www.taliskerwhiskyatlanticchallenge.com/

 

Row4Cancer
https://row4cancer.mvdwfounhttps://row4cancer.mvdwfoundation.nl/doneren-msdation.nl/doneren-ms

 

Sportieve groet

Pascal van den Ouden & Nico van Ravesteyn

 

 

20-12-08-roei-mee-de-oceaan-over-2

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023