Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Rondje voor Ruud

Geplaatst op 22-06-2020  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Job Dresden

Ruud Raap, die eind januari jl. overleden is, was in onze skiff-groep een zeer enthousiaste roeier. Wekelijks was hij erbij. In de zomer had hij er genoeg van om altijd maar naar Leidschendam v.v. te roeien. Hij organiseerde dan een alternatief tochtje. 

Als hommage aan hem wil ik vrijdag 26 juni a.s. vanaf 08.00 uur zo'n tochtje organiseren. Het ziet ernaar uit dat het mooi weer wordt. De tocht loopt via de Zijl naar de Grote Sloot, Leede, Oegstgeester Kanaal en Rijn terug naar Rijnland. De tocht heeft een lengte van 25 km.: tweemaal Leidschendam v.v. 

Het zou leuk zijn wanneer we de tocht met een aantal skiffeurs kunnen doen. Vereist is tenminste het skiff-examen S2 en enige ervaring met langere afstanden roeien. We doen het rustig aan: ca. 3 uur over deze afstand. We stoppen regelmatig voor een pauze. Moeilijke punten zijn er niet: alleen bij een brug bij de Grote Sloot moet er een beetje geslipt worden.

Eenieder is zelf verantwoordelijk voor zijn boot. Neem drank en wat te eten mee.

Graag opgeven bij mij of via deze website.


Job Dresden

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Jan van Blankenstein
22 jun 2020 15:21

Job, Geweldig initiatief. Ruud heeft enorm veel betekent voor het skiffen bij Rijnland. Heeft ook een aantal jaren de coordinatie van de skiff instructie op voorbeeldige wijze overgenomen van Annelies Haase. Ik wens jullie een behouden vaart toe! Ik haal dat niet meer. Jan van Blankenstein

 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023