Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

ROW & BBQ

Geplaatst op 25-07-2023  -  Categorie: Verslag  -  Auteur: Maria Al

2023-07-25-row-bbq-1Vrijdag 7 juli was het dan zover: ik zou mijn eerste schreden zetten op het ‘wedstrijdgebeuren’. Ik ben niet zo’n hele vlotte gast, heb best lang over sturen-2 gedaan, maar dat mag de pret niet drukken. Bovendien: de BBQ lonkte ook naar mij. Maar voor mij dus wel de Ultieme Uitdaging!! Ik was keurig op tijd (da’s al prestatie 1 voor mij) want ik dacht dat de boten nog in het water geplonsd moesten worden en daar wilde ik mijn steentje aan bijdragen. Maar nee, dat was al gebeurd, alles lag keurig klaar. Bedankt diegenen die dit gedaan hebben. 

De mensen van de “BBQ-commissie” waren al druk in de weer met alles klaarzetten, voorbereiden, etc! Het water liep me al in de mond. Enfin, inmiddels waren de teams Rood en Geel compleet en werden de ploegen ingedeeld. Ik was ingedeeld bij de eerste en tweede ronde. Maar eerst natuurlijk even het starten oefenen: dat was voor mij compleet nieuw. De eerste wedstrijd was een pittige: team Rood had veel mannen aan boord en team Geel minder. Op de een of andere manier hebben die mannen sóms toch wat meer kracht, snap ook niet hoe dat kan, best irritant soms. Dus dat was met een bootlengte verschil beslist, in het voordeel van Rood. Ik lag nog bij te komen, mijn hartslag ging tekeer, ik dacht dat mijn laatste uur geslagen had, maar klagen hielp niet: ik moest gewoon de tweede shift ook doen. Ik had een jonge meid voor mij met een enorme lange haal: potverdrie, ik bleef op een cruciaal moment met mijn bladen in die van haar haken (dat gebeurde dan ook 3 x, waarvoor nog steeds mijn nederige excuses, heb hier n a c h t e n van wakker gelegen, angstdromen hebben mij geplaagd, badend in het zweet werd ik wakker, roepende om mijn dierbare moedertje), hierdoor verloren wij vaart terwijl wij zo goed op dreef waren! Het leuke is dat niemand je dit kwalijk neemt, het is een vriendschappelijke wedstrijd, dat vond ik wel geruststellend. 2023-07-25-row-bbq-2

Goed, Rood heeft gewonnen, daar maken we gewoon geen woorden aan vuil! Nee hoor, grapje, van harte gefeliciteerd met deze Wonderbaarlijke, Ongelooflijk Sterke Prestatie! 

De BBQ was voortreffelijk geregeld! Heerlijk eten, heerlijke salades, het zag er picobello uit! Dus mensen van de BBQ-commissie: heel hartelijk bedankt! En iedereen die de ROW op wat voor manier dan ook mogelijk heeft gemaakt: ook hartelijk bedankt. Volgend jaar doe ik weer mee!


Maria Al 

 Meer foto's

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024