Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

ROW wordt ROP op 2 juli

Geplaatst op 15-06-2016  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Pieter Lingen

De verjaardag van onze roeivereniging Rijnland wordt traditiegetrouw  in het eerste weekend van juli gevierd met een Rijnland Onderlinge Wedstrijd (ROW). Dit jaar zal dat op zaterdagmiddag 2 juli a.s. zijn. De ROW vindt dit jaar plaats in de vorm van een fotopuzzeltocht. De ROW zal een ROP (Rijnland Onderlinge Puzzeltocht) worden en plaatsvinden op en rond de Vlietlandplas.

Row2016

Na de puzzeltocht zal er een borrel en een BBQ zijn. Alle wedstrijd-, marathon-, toer-, jeugd- en CARR-roeiers van Rijnland (met hun partners) worden van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen!

 

Puzzeltocht: de puzzeltocht begint om 13.30 uur. Met een kaart van de Vlietlandplas en een set foto’s moet u letters zien te vinden waarvan later een woord kan worden gemaakt. Op de kaart is de plas verdeeld in kwadranten en in ieder kwadrant zijn één of meer foto’s gemaakt die een aanwijzing vormen voor de plek waar de letter te vinden is. En daar wordt ook aangegeven naar welk volgend kwadrant geroeid moet worden. We varen alleen aan de oevers van de plas. Voor de CARR roeiers is er een kortere tocht uitgezet. We varen in wherry’s en C-boten.

 

De winnaar moet alle letters in de juiste kwadranten hebben verzameld en het goede woord hebben gemaakt. Bij meerdere winnaars vindt bij de borrel een "shoot-out" plaats.

 

De aanmelding voor de puzzeltocht kan via de website en via de aanmeldingsformulieren in de sociëteit.

 

Borrel en BBQ: na de puzzeltocht zal om 16.30 uur een borrel (op eigen kosten) worden verzorgd en aansluitend een goed verzorgde BBQ worden aangeboden. Deze BBQ zal € 15 p.p. gaan kosten, ter plaatse te betalen. Bij de BBQ zullen lekkere salades, sauzen en stokbrood zijn. Tevens zal worden voorzien in enkele vegetarische gerechten. De prijsuitreiking van de puzzeltocht zal tijdens de BBQ plaatsvinden.

 

De aanmelding voor de BBQ zal eveneens via de website en via de aanmeldingsformulieren in de sociëteit kunnen plaatsvinden.

 

Wij hopen op mooi weer op 2 juli en op een grote deelname!
Pieter Lingen
Peter Franken
Elly Tolman
Job Dresden

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023