Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Succesvolle 1e Meet & Greet – Wordt vervolgd!

Geplaatst op 15-10-2018  -  Categorie: Verslag  -  Auteur: Sophie van Blijswijk

Op woensdag 10 oktober was de eerste Meet & Greet op Rijnland. Iedereen die de afgelopen 2.5 jaar lid is geworden was uitgenodigd voor een gezellige avond om elkaar en de vereniging te leren kennen.

In een goed gevulde sociëteit werd de avond afgetrapt door Willeke, Margo en Nico. Zij gaven de aanwezigen een inkijkje in de mogelijkheden voor beginnende roeiers, voor toertochten en ook wedstrijden in binnen- en buitenland kwamen voorbij. Tijdens de Meet & Greet werden verschillende app-groepjes opgericht zodat roeiers elkaar ook na vanavond kunnen vinden. Ook kon je al je vragen over instructie (Liesbeth), wedstrijdroeien (Willeke), inloopmomenten (Trui en Trees) en toerroeien (Margo en Edmee) kwijt. Een korte brainstormsessie over de vereniging leverde mooie input voor de ALV op. En, dankzij de Soevie en een aantal enthousiaste leden waren er de hele avond heerlijke hapjes en drankjes. Kortom, een geslaagde avond!

Dit vraagt om een vervolg, dus de nieuw commissie Meet & Greet blijft voorlopig actief. Daarom een aantal concrete punten:

  • Als er vragen zijn vanuit de app-groepjes over bijvoorbeeld stuurbevoegdheid of als het op een andere manier vastloopt dan horen we het graag (contactpersoon Margo van der Woude).
  • Wij zetten graag een overzichtje van de bestaande app-groepen online, zodat deze vindbaar zijn. Het is fijn als de beheerders van elke app-groep ons even de dagdelen waarop zij roeien en de beheerder(s) kunnen mailen (contactpersoon Sophie van Blijswijk).
  • Voor vragen over instructie en wedstrijdroeien kan iedereen contact opnemen met Liesbeth van Beemen (instructie) of Willeke van der Weide (wedstrijdroeien).
  • We wijzen iedereen graag even op de bestaande inloopmomenten op woensdagavond 19.00u (alleen in de zomer o.lv. Trui Visser, mits in bezit van basisexamen) en zondagochtend 9.00u (o.l.v. Trees van der Voort). Komend seizoen komt hier waarschijnlijk een derde moment bij.
  • Deze informatie zullen we binnenkort ook nog even duidelijk op de website zetten.

Graag horen we tips over hoe we beter tegemoet kunnen komen aan de wensen van nieuwe leden (zowel beginnend, als ervaren roeiers). Laat het ons dus per mail of ‘live’ weten!

 

Commissie Meet & Greet,

Edmee, Liesbeth, Margo, Sophie en Willeke

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024