Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Toelichting COVID zomercompetitie

Geplaatst op 03-06-2020  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Willeke van der Weide

De aankondiging van de COVID zomercompetitie heeft al interesse gewekt, dat is fijn! Tegelijkertijd komen dan natuurlijk ook de vragen naar boven. Hopelijk helpt deze nadere toelichting:

  • inschrijven voor deze activiteit hoeft pas als je geroeid hebt - je moet namelijk je tijd invullen! Dat kan vanaf maandag 8 juni t/m zondag 21 juni.
  • je moet lid worden van Strava (gratis).
  • je installeert de Strava-app op je smartphone. Uiteraard met dezelfde inloggegevens zoals je bent aangemeld bij Strava.
  • als je de 4,7 km van de Covidzomercompetitie wil roeien, kan je al vanaf het moment dat je in de boot stapt beginnen met je activiteit op Strava op te nemen. Dat doe je door je Strava-app te openen, en vervolgens op 'Opnemen -> Start' te klikken.
  • vervolgens hoef je niets meer te doen, behalve heel hard te roeien van paal 18,4 tot 13.7.
  • als je weer uit de boot stapt zet je je Strava weer uit, door op het oranje bolletje met wit vierkantje te drukken, en vervolgens op finish. Dan moet je de activiteit ook nog opslaan (rechterbovenhoek).
  • je kunt vervolgens zelf via 'Overzicht' van deze activiteit op Strava zien hoe snel je bent geweest bij het segment 'Covidzomer 4,7 km paal 18,4 - 13,7'. Graag ook even een 'printscreen' aan mij toesturen.
  • het is nog handiger als ik je op Strava kan 'volgen'. Je kunt mij (Willeke van der Weide) op Strava vinden, en een verzoek aan mij doen om je te volgen (via Ontdekken -> sporter zoeken -> Willeke van der Weide intypen en op de knop 'Zoeken' drukken. En dan 'Verzoek om te volgen' aanklikken).
  • en mocht het toch nog onduidelijk zijn, of niet lukken: mail mij vooral even, het zou jammer zijn als je voor niets hard geroeid hebt!

Willeke van der Weide

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Was deze informatie nuttig?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024