?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 
 

Stuur je foto voor de ledenlijst

Geplaatst op 02-06-2018  -  Categorie: Bestuursmededeling  -  Auteur: Chris van Wijngaarden

Roeivereniging Rijnland is een kleine, sportieve en gezellige vereniging. Velen zien en kennen elkaar en toch zijn er leden die je zelf nog niet zo vaak hebt gezien en waarvan je de naam niet weet. Het is voor de vereniging belangrijk de onderlinge band tussen leden te stimuleren. Een hulpmiddel daarbij zijn de foto’s in de online ledenlijst op onze website. Van ieder nieuw lid vragen wij een foto van zichzelf mee te sturen bij het online inschrijfformulier. En ook van leden die al langer lid zijn willen we graag een foto. Veel leden hebben vorig jaar gereageerd op ons verzoek en zelf een portret foto geüpload via de website of opgestuurd naar de ledenadministratie. Een naam bij een gezicht of een gezicht bij een naam, het helpt allemaal weer een klein beetje om elkaar beter te leren kennen!  

Ben je bereid om een foto van jezelf te (laten) maken deze te uploaden in je eigen account (onder gegevens / algemeen) via deze website? Dat is voor ons het makkelijkste. Je foto is en blijft alleen zichtbaar voor leden van RV Rijnland!

(Maar als dat echt niet lukt kun je de foto ook sturen naar ledenadministratie@rvrijnland.nl onder vermelding van je voor en achternaam.)

Gebruik een staande portretfoto waar je gezicht goed duidelijk op staat. Je foto wordt door het systeem namelijk automatisch verkleind en aangepast tot  max100 x 150 pixels. 

Graag wijzen we erop dat een foto absoluut niet verplicht is en dat het bovenstaande een verzoek betreft.

Chris van Wijngaarden
Secretaris RV Rijnland

 

Plaats een openbare reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en lees elke twee weken de nieuwsberichten. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief zelf. Bekijk de  privacyverklaring

 
 
 
 

© 2019 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 augustus 2019

 

 

© 2019 RV Rijnland